Halle Berry, plimbare fără haine în grădină, la 53 de ani. Cum a pozat actrița


Halle Berry are un corp de invidiat și nu ezită să-l expună pe rețelele sociale. Două sunt armele folosite de actrița din „John Wick” pentru a arăta ireproșabil la 53 de ani.


Halle Berry a stârnit ceva invidie în mediul online cu fotografiile pe care le postează. Ultima o înfățișează pe actriță plimbându-se în grădina casei sale, complet dezbrăcată. Ședința foto de acasă i-a dezvăluit formele și... tatuajul de pe posterior.

„Fericită că sunt acasă în această zi grea, cu lucrurile mele preferate... grădina mea și topul @neayorkcity”, a scris actrița pe Instagram.

Nu e o noutate pentru Halle Berry să pozeze spectaculos pentru fanii de pe rețelele sociale, care apreciază modul în care actrița are grijă de corpul ei.

La baza succesului ei în online stă o dietă keto și mult sport, pe care îl practică în fiecare zi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy to be back home on this hump day in my favorite things...my garden and @nezyorkcity top! ????

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

„Vreau să-ți spun că cu cât înaintezi în vârstă cu atât devii mai frumoasă... dar ai fost o zeiță încă de la naștere”, i-a scris un admirator.

Conform revistei People, antrenorul personal al actriței a dezvăluit că îi place să o provoace pe Halle Berry la o serie de exerciții care combină tehnici din artele marțiale, box și yoga. 

Vezi și VIDEO: Halle Berry, crescută într-o familie cu tată violent

Peter Lee Thomas a declarat că atunci când a acceptat să-i fie antrenor a fost uimit când a aflat câți ani are actrița.

„Când am cunoscut-o, nu aveam idee câți ani are. Nu m-am uitat la asta și nu am fost interesat, iar când am aflat am fost absolut șocat, pentru că avea disciplina și calitățile fizice ale unei femei de 25 de ani”, a spus acesta.

Într-un interviu acordat revistei Madame Noire, Halle Berry a explicat ce regim alimentar are.

„Încerc să mănânc patru mese pe zi și să fie cât mai mici. Prefer să fie bogate în legume, dar am mereu grijă să am și carne de pui, pește proaspăt și, uneori, paste. Nu mănânc niciodată carne roșie. De asemenea, evit și fructele, care sunt foarte bogate în zaharuri nocive”, a declarat actrița.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies