Iubita lui Bieber folosește o cremă pentru față făcută din propriul ei sânge


Hailey Baldwin, logodnica lui Justin Bieber, are doar 21 de ani, dar are deja un ritual de frumusețe de la care nu se abate.


Modelul de 21 de ani a dezvăluit unul dintre secretele ei de frumusețe. Astfel, crema ei de față preferată, care costă 1400 de dolari, este infuzată cu propriul ei sânge. 

Citește și: Nu e asa faimoasa ca Selena, dar putine femei se lauda cu un asemenea corp. Cum arata iubita lui Justin Bieber in bikini

”Sunt obsedată de îngrijirea pielii”, a mărturisit Baldwin publicației PopSugar. ”Când călătoresc, pielea mea are nevoie de hidratare - de aceea folosesc toate produsele lansate de medicul dermatolog Barbara Sturm”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Nu numai că adoră toate măștile și serurile de întinerire, dar a investit în propriul MC1 Blood Moisturizer, care costă mai bine de 1400 de dolari: ”Ador crema aceea ciudată cu sânge”, a spus Baldwin. ”Mi se pare fascinantă și își face efectul promis. Când e vorba despre știința îngrijirii pielii, sunt cea mai informată, de aceea, pentru mine, apariția unei astfel de creme mi se pare senzațională”.

Pentru producerea acestei creme este nevoie de o programare în persoană la medicul dermatolog menționat mai sus, astfel încât acesta să recolteze sângele, să separe plama, să o țină într-un mediu controlat pentru a-i potența presupusele proprietăți vindecătoare, apoi să o insereze într-o cremă pe bază de unt de shea.

Aparent, crema hidratantă cu plasmă sanguină reduce inflamațiile și stimulează vindecare țesuturilor, deși nu există studii extinse care să probeze aceste teorii.

Cu toate acestea, nimeni nu o poate împiedica pe Hailey Baldwin să-și cumpere creme cu propriul ei sânge deși, la vârsta ei, la 21 de ani, pielea conține cantități de colagen care-i conferă o strălucire cu care nicio cremă hidratantă nu poate rivaliza.

Foto: Getty, Instagram

related posts

Modifică setările cookies