Iuliana Luciu: M-am hotarat sa slabesc cand nu mai intrau hainele pe mine!


Iuliana Luciu, actrita care va juca in serialul "Mostenirea" ce va fi difuzat din aceasta toamna la Pro Tv,  a dovedit un lucru: cine vrea cu adevarat sa slabeasca poate! A avut un moment de slabiciune in care nu a mai rezistat tentatiilor culinare si a pus 10 kilograme. A venit vara si Iuliana nu a trecut testul costumului de baie. Atunci a hotarat ca este momentul sa slabeasca. Vezi cum!


Iuliana, spune-ne in primul rand cum ai reusit sa pui cele 10 kg pe care le-ai dat jos...
Mie imi place foarte mult sa mananc asa ca nu am mai avut grija de mine, nu am mai avut grija ce mancam si automat s-au adunat si kilogramele.

Cand te-ai hotarat ca nu se mai poate astfel si ca este momentul sa te pui pe slabit?

M-am hotarat ca este momentul sa slabesc cand a inceput vara. Incercam sa ma imbrac cu diverse lucruri din garderoba si nu imi veneau bine. Atunci am zis ca trebuie sa slabesc neaparat! M-am motivat gandindu- ma cum o sa arat cu 10 kg in minus.

Ai decis singura ce trebuie sa mananci si ce nu sau ai mers la un nutritionist?
Am fost la un nutritionist, i-am spus ce imi place si ce nu imi place sa mananc, cate kg vreau sa slabesc si atunci mi-a dat o dieta bazata pe multe lactate si pe salate, in diverse combinatii. Apoi am adaugat si carne. In diferite etape scoteai sau adaugai alimente.

Cand luai ultima masa?
Nu conta cand luam ultima masa, puta fi la 8 sau chiar la 10 seara. La regimul dat de nutritionist am fost oarecum fericita pentru ca nu aveam limita de cantitate. Aveam voie sa mananc salate si lactate in orice combinatie, numai ca lactatele trebuiau sa aiba maxim 6 la suta grasime.

Mai trisai cu cate ceva dulce?

Nu aveam cum, pentru ca se vedea la cantar. Mergeam o zi pe saptamana la nutritionist si ma cantarea. De la o saptamana la alta trebuia sa am in minus, iar daca trisam se vedea la cantar.

La ce ti-a fost cel mai greu sa renunti?
La dulciuri! Eu sunt innebunita dupa dulciuri si mi-a fost greu sa renunt la ele, dar acum nu mai simt nevoia sa mananc dulce. Acum tin un regim de mentinere, am voie sa mananc aproape orice, doar ca trebuie sa las o perioada de 2-3 ore intre mese.

Faci si sport?

Cu sportul nu prea ma impac pentru ca eu sunt o fire mai lenesa, dar imi place sa ies in parc cu rolele.

related posts

Modifică setările cookies