Jane Seymour, dezvăluiri despre operațiile estetice: „Nu am nimic împotriva lor”


Jane Seymour a împlinit 70 de ani, dar nimeni nu-i dă această vârstă. Care e secretul actriței din „Dr. Quinn”.


Jane Seymour spune că la 70 de ani se simte la fel de bine ca oricând și că nu simte presiunea vârstei. Actrița spune că are secrete de frumusețe, ca orice femeie, cărora le-a rămas fidelă timp de decenii.

Cred că dacă ai o piele bună este, de fapt, secretul pentru a nu-ți îmbătrâni fața. Folosind retinol pe timp de noapte, protejându-mă de soare, folosind creme care îngrașă pielea și orice mă face să mă simt sănătoasă, sunt cele mai bune secrete anti-îmbătrânire pe care le știu”, a dezvăluit actrița pentru newbeauty.com.

Deși nu a apelat la nicio operație estetică, Jane Seymour spune că nu are nimic împotriva lor sau a femeilor care recurg la aceste intervenții.

Până acum, am ales să nu-mi fac un lifting facial, dar nu am nimic împotriva niciunei intervenții. Aproape toată lumea pe care o cunosc își face așa ceva și sunt chiar încântați de rezultate”, a mai spus actrița.

Jane Seymour este foarte mulțumită de cum arată și nu ezită să pozeze în costum de baie nici la vârsta ei. 

Jane Seymour a devenit cel mai în vârstă fotomodel care a pozat pentru Playboy. Se întâmpla la începutul anului 2018, când avea 67 de ani.

Mă simt mult mai sexy acum decât m-am simțit când eram tânără. E o libertate enormă să trăiesc atât de mult cât am făcut-o eu”, spunea actrița în numărul din februarie 2018 al revistei.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Interviu exclusiv cu Remi Martin, bărbatul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș


related posts

Modifică setările cookies