Jean-Luc Minetti, unul din cei mai buni hairstilisti din lume, te invata cum sa-ti gasesti coafura potrivita VIDEO


Jean-Luc Minetti este art-directorul unei din cele mai prestigioase scoli de coafura din lume - Alexandre de Paris, ce are peste 60 de ani de experienta in domeniul frumusetii si a modei. A lucrat cu celebritati precum Carla Bruni, Linda Evangelista, Naomi Campbell si a coafat numeroase show-uri de moda, precum Chanel, Valentino, Givency, Yves Saint-Laurent. Perfecte.ro a stat de vorba cu el si a reusit sa obtina niste sfaturi pretioase de hairstyle.


Cat de des ar trebui sa ne facem o schimbare de look? "Mai intai, trebuie sa-ti doresti sa-ti schimbi look-ul, pentru ca munca hairstilistului este sa iti scoata in evidenta calitatile. De asta suntem aici si incercam sa ne facem treaba cat mai bine", ne-a explicat Jean-Luc Minetti.

Celebrul hairstilist ne-a explicat si cum putem sa ne gasim stilul potrivit si coafura care sa ne reprezinte: "Ca sa-si gaseasca stilul, orice femeie trebuie sa fie in concordanta cu hairstilistul - sa gaseasca impreuna cea mai buna tunsoare, cea mai buna culoare si sa se simta bine in pielea ei. Asta e foarte important".

Pentru ca sunt foarte multe femei care prefera parul natural, l-am intrebat ce parere are vizavi de acest aspect: "Depinde. Pentru mine, cand ai un par frumos si esti tanara, nu este nicio problema. Dupa cativa ani, e bine ca o femeie sa isi vopseasca parul, sa fie mai stralucitor, mai colorat. Dar eu respect femeile care nu se vopsesc, atata timp cat arata bine", ne-a marturisit Jean-Luc Minetti.

Nu rata video-ul de mai sus!

related posts

Modifică setările cookies