Jennifer Aniston, despre coafura care a făcut-o celebră: ”M-am trezit cu un mop ciufulit pe cap”


Jennifer Aniston a vorbit recent despre coafura care a făcut celebră și care a fost copiată de o mulțime de femei din întreaga lume.


Pentru Jennifer Aniston, hair stilistul Chris Millan este cel mai bun din business și cel responsabil pentru coafura sa din serialul ”Prietenii tăi”, care a devenit semnul distinctiv al personajului Rachel.

Citește și: Angelina Jolie saruta mai bine decat Jennifer Aniston? Gerard Butler a dat raspunsul la aceasta intrebare

Recent, în cadrul galei InStyle Awards din Los Angeles, Aniston (49 de ani) a vorbit cu afecțiune despre prietenul și stilistul ei de atâția ani, Chris Millan. 

Când pleci din salonul lui, te simți frumoasă, te simți sexy, te simți vie”, a spus actrița, care i-a înmânat trofeul Hairstylist of the Year prietenului ei. ”Apoi te simți aiurea pentru că nimeni altcineva nu are abilitatea de a face ceea ce face Chris cu părul tău”.

Actrița și-a amintit și felul în care s-a simțit după ce a apărut prima oară cu tunsoarea care a făcut-o celebră, în serialul ”Prietenii tăi”.

Obișnuiam să îi spun părul lui Rachel pentru că aveam această... coafură care era uimitoare, iar apoi mă trezeam cu un mop ciufulit pe cap pentru că habar nu aveam cum să îmi aranjez părul tuns în acest fel”, a mărturisit ea.

Nimeni nu știe să facă ceea ce face Chris. Mi-am dat seama că asta se numește să-ți securizezi slujba”, a glumit ea. 

La rândul său, McMillan a explicat cerințele pentru coafura ”Rachel”. ”Este o tunsoare simplă, dar are nevoie de retușuri regulate pentru a menține aspectul îngrijit. Este mult de lucru la coafură, nu este un stil de genul mă spăl pe cap, mă usuc și asta este tot. Pentru a defini toate acele forme, trebuie să folosești un uscător de păr și o perie rotundă. Dacă nu ești genul de femeie căreia să-i placă să investească în părul ei, nu este tunsoarea potrivită pentru tine”, a adăugat stilistul lui Jennifer Aniston.

Foto: Instagram, Getty

related posts

Modifică setările cookies