Jennifer Lopez, reacție tăioasă după ce a fost acuzată că face tratamente cu Botox


Când ai 51 de ani și îți expui ostentativ corpul poți stârni controverse. Jennifer Lopez a devenit ținta admiratorilor ei după ce s-a filmat în fața oglinzii promovând un produs de înfrumusețare care îi poartă numele.


Jennifer Lopez laudă proprietățile măștii faciale lansate sub brandl JLo Beauty, despre care spune că e atât de bună încât nu lasă loc cutelor pe chipul ei. „O, Doamne! E cea mai bună mască pe care am încercat-o! Simt că mi-a luat 10 ani de pe față. Ar trebui să cerem 10.000 de dolari pe bucată”, spune J Lo în clipul urcat pe Instagram.

Însă, unii dintre cei care îi urmăresc contul de socializare cred că vedetea ar trebui să vorbească deschis despre alte tratamente la care apelează pentru a-și păstra frumusețea, cum ar fi injecțiile cu Botox.

Dar trebuie să menționez că sprâncenele și fruntea nu se mișcă deloc atunci când vorbești sau când încerci să te exprimi... cu siguranță ai Botox. O grămadă. Dar totul e ok. Doar ziceam”, a scris un cârcotaș.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Nu a fost singurul care e de părere că Jennifer Lopez nu e sinceră când vine vorba de secretele ei de frumusețe. Fanii au taxat-o pentru că încearcă să ascundă adevărul.

Un alt secret de frumusețe este să gândești pozitiv, să fii autentic și să spui adevărul. Fețele tuturor se mișcă și au expresii atunci când vorbesc. Chiar și a ta, fetițo”, a scris o amiratoare.

Jennifer Lopez a reacționat după ce zeci de admiratori s-au îndoit de sinceritatea ei.

LOL, asta este fața mea. Am spus-o de 500 de milioane de ori... nu am apelat niciodată la Botox sau alte injectabile ori la operații. Doar zic”, a comentat acid J Lo.

Însă, controversa este benefică. În doar 48 de ore, starleta a reușit să atragă aproape 7,5 milioane de fani în jurul postării sale, care face reclamă unui produs nou din gama de frumusețe a artistei.

Jennifer Lopez a ajuns ținta fanilor ei și pentru că și-ar modifica fotografiile înainte de a le posta pe rețelele sociale. Detalii AICI!

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

FULLSCREEN
Jennifer Lopez, reacție tăioasă după ce a fost acuzată că face tratamente cu Botox
  • /

related posts

Modifică setările cookies