Jojo s-a pozat la piscină, în prag de iarnă. Ce face actrița pentru a fi mereu în formă


Cătălina Grama (Jojo) știe rețeta pentru a avea un corp impecabil. Actrița s-a pozat la piscină și a oferit fanilor ei o idee despre cum trebuie să te menții în formă, indiferent de anotimp.


Jojo e în plin turneu național cu piesa de teatru Diagnostic Rezervat, în care joacă alături de Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, George Ivașcu și 1Q Sapro. Cu toate acestea, nu pierde ocazia de a face sport și chiar de a se răsfăța la piscină.

Actrița s-a fotografiat în piscina unui hotel din Bistrița, în care a fost cazată în timpul turneului.

„Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine cu siguranță e mișcarea. Nu numai la sală. Mers pe jos. Orice. Pentru mine e cel mai mare răsfăț să pot să merg să mă antrenez o oră undeva. În turneul ăsta cu #DiagnosticRezervat mi-am propus să fac mișcare zilnic, chiar dacă sunt departe de casă”, a scris Jojo pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAMI pentru????ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on

Actrița adoră apa și centrele Spa, unde petrece timp din belșug. Mai mult, este foarte spontană când vine vorba de vacanțe, în care pleacă împreună cu iubitul ei, Paul Ipate, fără să facă mari pregătiri.

Azi, Jojo va fi la Dorohoi, unde va urca pe scena Sălii Teatrului din localitate, începând cu ora 19.00.

„O comedie cu iz polițist care o să vă intrige și o să vă amuze în același timp. Regia o semnează Anca Sigartău. Sunt foarte încântată că lucrez cu regizor femeie și o actriță atât de talentată, un om deosebit ca Anca. Viața ne-a adus frumos împreună și bine a făcut!”, a mărturisit Cătălina Grama.

Fotografii: @catalinagramajojo

Vezi și VIDEO: Jojo și Paul Ipate i-au rupt turta Zorei

  • Jojo s-a pozat la piscină, în prag de iarnă. Ce face actrița pentru a fi mereu în formă
Modifică setările cookies