Julia Roberts, tot frumușică și la 29 de ani de la lansarea filmului Pretty Woman


Julia Roberts strălucește la propriu la cei 52 de ani ai săi. Actrița americană a fost una dintre cele mai apreciate prezențe de la petrecerea organizată la The Fashion Awards 2019.


După aproape 30 de ani de la lansarea filmului Pretty Woman, Julia Roberts e la fel de „frumușică” și curtată de bărbați. Unul dintre bărbații bine, dar și trecuți bine de 80 de ani, care au avut ochi pentru ea toată seara este celebrul creator de modă Giorgio Armani.

Designerul a strâns-o în brațe și i-a făcut ochi dulci Juliei în timpul ședinței foto de la panoul de onoare.

Julia Roberts a atras toate privirile la evenimentul de luni seară, iar un motiv a fost salopeta neagră, simplă, cu decolteu discret pe care a purtat-o pe covorul roșu.

Al doilea motiv este lucrul care nu o va părăsi niciodată, și anume zâmbetul larg și inconfundabil, care îi deschide toată fața.

Julia Roberts a rămas desculță 

După o seară petrecută pe tocuri, Julia Roberts a renunțat la pantofi și a mers până la mașină în picioarele goale. Nu e prima dată când se descalță la un eveniment monden.

Citește și: Julia Roberts, dezvăluire inedită despre apariția ei neepilată pe covorul roșu

În 2016, la Festivalul de film de la Cannes, a pășit desculță pe covorul roșu, de data aceasta în semn de protest față de o decizie controversată a organizatorilor.

Cu un an în urmă, câtorva femei trecute de 50 de ani le-a fost interzis accesul la eveniment din cauză că purtau pantofi cu talpă joasă. Julia Roberts a protestat față de această decizie, renunțând complet la încălțări la ediția din anul următor.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Julia Roberts

related posts

Modifică setările cookies