L'Oréal Professionnel iti spune cum sa te vopsesti in noul sezon: vezi colectia de primavara-vara 2011 Summer Illusion


L'Oréal Professionnel si-a lansat colectia Summer Illusion, care prezinta ultimele tendinte in materie de vopsit. Pentru sezonul primavara-vara 2011, L'Oréal iti propune colorarea in doua nuante, plecand de la blond, brunet sau castaniu. Iar una din vedetele colectiei este romanca Irina Lazareanu!


Pentru noul sezon, L'Oréal Professionnel iti propune sa te joci cu culorile si cu imaginatia. Contrastele si indrazneala sunt de apreciat pentru un look original si primavaratic!

Una din vedetele colectiei este romanca noastra, modelul Irina Lazareanu, care propune un bob structurat sau, cum il numeste stilistul Ward Stegerhoek, "un look modern si arhitectural pentru o femeie puternica".

Toate look-urile au fost realizate cu vopseaua de par INOA. Aceasta este perfecta pentru femeile care adora schimbarile de look, dar care nu sunt dispuse sa compromita sanatatea parului.

Tehnologia INOA este de un an in Romania si se remarca prin faptul ca este fara miros, fara amoniac, ofera un confort optim al scalpului si o putere de colorare infinita.

Aceasta vopsea este disponibila exclusiv in saloanele de coafura L`Oreal.

Nu rata galeria foto cu look-urile propuse de L'Oréal Professionnel pentru sezonul de primavara-vara 2011!

  • L Oréal Professionnel iti spune cum sa te vopsesti in noul sezon: vezi colectia de primavara-vara 2011 Summer Illusion

related posts

Modifică setările cookies