Laura Cosoi, complimente și răutăți de la femei pentru felul în care arată: „Super corp după sarcină”


Laura Cosoi nu e o mare admiratoare a fardurilor și coafurilor sofisticate, mai ales atunci când merge în vacanță. Naturalețea ei este mereu apreciată de femei, care și-ar dori să arate ca ea imediat după sarcină.


Cine a deschis mai târziu calculatorul poate afla acum că Laura Cosoi e într-o vacanță exotică alături de Adela Popescu și familia ei. Actrița e în Maldive, unde se bucură de soare și apa sărată, dar și de aprecierea admiratorilor ei. Laura Cosoi și-a etalat corpul pe plajă și a adus în discuție importanța detașării de toate lucrurile neimportante în timpul concediilor.

În vacanță nu se poartă coafurile sofisticate, rujul, mascara și tușul la ochi sau parfumurile puternice. Lăsăm să ne învăluie mirosul sărat al mării, vântul să ni se joace în păr și soarele să ne lumineaze fețele! Scoicile înlocuiesc perlele de la gât, păsările muzica de acasă, cărțile -  serialele... este liniște și uneori, la apus, pare că ai în față o pictură a lui J.M.W Turner”, a scris Laura pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Super corp după sarcină. Eu am născut la 3 luni după tine și mai am 8 kg de pierdut”, i-a scris o admiratoare. 

Nu este o rețetă. Eu la Rita mi-am revenit după 9 luni, acum mult mai repede, deși nu m-am străduit deloc”, i-a răspuns Laura Cosoi.

Te felicit pt naturalețea pe care o afișezi! Și pt că ai ales să nu folosești filtre! Jos pălăria!”, a scris alta.

În sfârșit, vedem și noi fete frumoase, naturale, inteligente și călătoare. Scriu la plural pentru că o includ și pe fata care nu-i în poză, Adela. Ce ne putem dori mai mult?”, a comentat cineva.

Răutăți? Sunt și din acelea. Cineva a sfătuit-o să-și pună un costum potrivit măsurii și vârstei sale: „Parcă ai 50 ani. Ok, se vede că ești naturală, dar ia-ți un costum potrivit măsurii tale. Sau l-ai primit gratis?”, a comentat altă femeie.

Fanii ei au fost interesați și de costumul de baie, marca Sofia Erhan, care are un preț de catalog de 590 de lei.

Laura Cosoi are două fete, Rita și Vera. Cea de-a doua fiică a ei a venit pe lume la 15 august 2020, în plină pandemie.

Fotografii: @lauracosoi

Vezi și VIDEO: Laura Cosoi, botez tradițional pentru fiica ei

related posts

Modifică setările cookies