Liz Hurley, secretul tenului luminos la 53 de ani. Ce face în fiecare zi


La 53 de ani, actrița Liz Hurley arată spectaculos, iar acum a dezvăluit micul ei secret pentru un ten de invidiat.


Actrița a mărturisit că secretul frumuseții sale este faptul că folosește, de zece ori pe zi, o cremă hidratantă. Liz Hurley spune că a început această rutină după ce a aflat de la un artist în make up că poate să aplice cremă chiar dacă este complet machiată.

Citește și: Superbe, dar inselate. Vedete pe care sotii nu le-au apreciat si le-au fost infideli

Într-un interviu pentru publicația Woman & Home, aceasta a declarat: ”Singurul meu secret este crema hidratantă - folosesc foarte multă. Îmi hidratez fața de șase ori pe zi și gâtul de aproape zece ori pe zi. Trebuie să aplici într-un strat foarte subțire pe piele și vei străluci instantaneu”.

Pe lângă rutina de hidratare, Elizabeth își menține frumusețea și aspectul tineresc cu ajutorul unei diete sănătoase. O sursă apropiată a declarat pentru HollywoodLife.com: ”Liz ia sănătatea și fitnessul foarte în serios. Fiind imaginea propriei sale linii de costume de baie, este esențial să rămână în formă maximă. Liz nu a fost niciodată o fană a mâncărurile nesănătoase, așa că este ușor pentru ea să păstreze o dietă organică, bazată pe un consum redus de carbohidrați și pe multe legume și proteine”.

Secretul siluetei ei fabuloase constă în faptul că își cultivă propriile legume. ”Liz își cultivă propriile legume, iar ceea ce nu are în grădina personală cumpără de la producătorii locali. Pentru a-și menține abdomenul plat, Liz stă departe de brânzeturi, chipsuri, dulciuri, pâine, paste, prăjeli, este atentă la cantitatea de fructe și la ce băuturi consumă, pentru că acestea tind să baloneze. Dacă se pregătește pentru un pictorial important, cu trei zile înainte va ține o dietă bazată pe orez brun, legume, pește și fripturi, singurele băuturi acceptate fiind ceaiul verde și apa”, a mai declarat sursa citată mai sus.

Foto: Instagram
FULLSCREEN
Liz Hurley, secretul tenului luminos la 53 de ani. Ce face în fiecare zi
  • /

related posts