Lora nu are încredere în cosmeticele cu care fac avere vedete precum Kylie Jenner și Paris Hilton. Care e motivul


Lora a căutat mereu secretul frumuseții și, după „lupte seculare”, pare să-l fi găsit. Artista dezvăluie că a trebuit să-și creeze propriile produse de îngrijire pentru a fi mulțumită de efectele lor.


Lora s-a lansat în industria cosmeticelor din nevoia de a-și crea propriile creme și produse de înfrumusețare, după rețete proprii care să respecte cele mai înalte standarde de calitate. Primul ei produs este o cremă bună la toate, care și-a făcut loc pe piață. Go Beautiful este o cremă hidratantă de zi care, spune Lora, nu lasă pielea grasă și e o bază „extraordinară” pentru machiaj.

Afacerea ei, în care are o asociată, este mică, dar, spune artista, acesta este cel mai mare avantaj al ei.

„Având în vedere că sunt un producător mic, am foarte mare grijă la calitatea produsului. Am învățat foarte mult despre îngrijirea pielii și de ce înainte aveam nevoie de 6-7 creme. Acum n-am nevoie decât de crema mea. Companiile mari fac producții mari, și atunci trebuie reduse costurile. Ca să reduci costurile, mai faci rabat la ingrediente. În general, lucrurile de calitate se fac în cantități mici”, ne-a dezvăluit Lora.

Lora: „Restricțiile europene sunt foarte mari”

Artista spune că nu este o admiratoare a produselor cosmetice de peste Ocean, chiar dacă poartă numele unor staruri internaționale precum Kylie Jenner, Paris Hilton sau Selena Gomez. Are și o explicație pentru asta, pe care o dezvăluie cititoarelor Perfecte.ro.

„Restricțiile europene în materie de cosmetice sunt extraordinar de mari. În America nu. Acolo sunt doar vreo 6 ingrediente care sunt interzise. În Europa sunt peste o sută. Clar piața europeană, calitativ, este superioară. Sunt multe vedete din SUA care comercializează produse de îngrijire, dar, cu toată sinceritatea, nu am încredere. Și pe mine m-a tentat să încerc produse de la branduri americane, dar doar cele care trec testele europene le recomand. Nu spun că sunt produse proaste, Doamne ferește! E foarte bine ca femeile să știe lucrurile astea. Dar nu comandați direct din America produse cosmetice fiindcă nu sunt mai bune pentru că le recomandă cineva”, mai spune Lora.

Lora, la Vorbește lumea

Cum a ajuns în industria frumuseții

Deși are o carieră de succes în muzică, Lora a simțit o chemare pentru industria cosmetică. Alegerea nu e întâmplătoare, fiindcă a fost inspirată de familie.

„Am fost crescută de o farmacistă, mama mea. Ea avea laborator în farmacie, unde prepara creme pentru femeile care îi cereau ajutorul. Are o carte scrisă de mână, cu rețete extraordinare. Multe sunt creme medicale, dar nu cred că eu am să merg în zona aceea. Cel puțin nu acum, nu mă simt pregătită, dar îmi doresc să-mi măresc echipa, să creștem și să avem fete din mai multe domenii. Acum lucrez cu o superchimistă, care are foarte multă experiență în acest domeniu”, dezvăluie Lora.

Fotografii: Lora Instagram

related posts

Modifică setările cookies