Lora și-a făcut o intervenție estetică. Ce nemulțumire avea artista


Lora este una dintre cele mai talentate și frumoase artiste din România. Ca să arate așa, cântăreața face mult sport, are grijă ce mănâncă și uneori mai trece pragul medicului estetician pentru mici retușuri. 

Tag-uri: #Lora #Mezoterapie

Recent, solista a postat la InstaStories o fotografie în care apare cu câteva vânătăi pe gât. Ea le-a spus urmăritorilor că a apelat la o procedură care să o ajute să scape de ridurile de pe gât.

“Mezoterapie la gât. În sfârșit, a venit frigul și am putut să-mi rezolv problema cu ridurile de pe gât”, a scris Lora pe contul de socializare, acolo unde are peste 1,3 milioane de fani.

Mezoterapia este o procedură de reîntinerire facială minim invazivă, care presupune injectări multiple în mezoderm cu substanțe farmaceutice, vitamine și minerale.

Mezoterapia se aplică la nivelul feței, gâtului sau decolteului și ajuta în mod natural la refacerea tonusului pielii și la estomparea ridurilor. Mezoterapia facială estompează ridurile fine, hidrateaza tenul și îl ajută să producă elastină și collagen.

Ce operații are Lora

Frumoasa artista ține în permanență legătura cu fanii ei din social media. Fie că e vorba despre proiecte noi sau viața personală, Lora își înformează întotdeauna fanii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

De-a lungul anilor, despre artista s-a scris că ar fi apelat de mai multe ori la medicul estetician. Iată ce declara artista în urmă cu doi ani: „Nu mi-am mărit buzele. E rezultatul aparatului care mi-a adus dinții în față. (…) Nu mi-am injectat pomeții și nici buzele sau fundul. Mi-am operat nasul pentru că era rupt. Automat s-a repoziționat și buza superioară”, a spus Lora pe Facebook.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Squid Games pe TikTok

 

related posts

Modifică setările cookies