MAC prezinta tendintele in make-up pentru primavara - vara 2011  


MAC Cosmetics, una dintre cele mai apreciate companii de cosmetice profesionale, a prezentat principalele directii, culori si tehnici de make-up pentru sezonul de primavara – vara 2011. Ideile de baza sunt simple – fie adopti un look natural, fie optezi pentru nuante tari de roz sau portocaliu, aplicate pe buze sau pe pleoape.

 


Pentru a-ti fi mai usor, MAC a impartit propunerile pentru sezonul cald in patru mari tendinte, din care sa te inspiri:

1.    Terra Cooper
Pentru un look insorit, ce aduce aminte de spiritul si frumusetea anilor ’70, adopta stilul Terra Cooper. Pudra bronzanta este un must, iar gloss-ul aplicat pe pleoape si pe buze iti dau un aer glam. Te-am convins?

2.    Raw Fined
O propunere minimalista si naturala, dar in acelasi timp puternica. Accentul este pus pe piele, asa ca trebuie sa o pregatesti inainte de machiaj. Pe scurt, ofera-i tenului tau un tratament SPA inainte sa aplici un machiaj light.

3.    Pop Classics
Un machiaj plin de culoare si stralucire, potrivit pentru femeile indraznete. Evidentiaza-ti buzele sau pleoapele prin culori neon, peste care aplica pigmenti de culoare. Cu siguranta vei atrage toate privirile!

4.    Ice Dreams
Un look avangardist, care emana o feminitate debordanta. Il poti obtine si tu daca folosesti culori pastelate. Vedeta colectiei? Combinatia de lavanda cu piersica. Nu-i asa ca o vei incerca si tu?

Sosita din Londra, Senior Artistul M·A·C Cher Webb a fost invitatul special al evenimentului „SS11 Trends Masterclass” si personajul cheie in prezentarea trendurilor. Cher Webb a intrat in familia M·A·C in urma cu 8 ani, timp in care a participat la numeroase sedinte de make-up in backstage-ul unor prezentari de moda si concerte din intreaga lume.

Mai mult decat atat, a lucrat cu celebritati ca Florence Welch, Kate Nash sau Craig David si a colaborat cu unii dintre cei mai faimosi designeri. Totodata, a participat la realizarea a numeroase sedinte foto cu ocazia unor evenimente sau gale, printre care British Independent Film Awards sau Bafta Awards.

Vezi in materialul video cele patru demosntratii de machiaj realizate de Cher Webb la lansarea tendintelor MAC pentru primavara – vara 2011.

  • MAC prezinta tendintele in make-up pentru primavara - vara 2011  

related posts

Modifică setările cookies