Machiaje pe care barbatii le adora. Cum isi doresc sa se fardeze iubitele lor


Cele mai multe dintre noi traim cu impresia ca barbatii prefera femeile care nu folosesc deloc machiaj si consoderam acest subiect incheiat. Ei bine, afla ca au si ei micile fantezii legate de make up, desi intr-adevar prefera look-ul cat mai natural.


Poate ca iubitul tau nu isi doreste sa te vada non stop cu produse cosmetice pe fata, dar sigur ii plac serile in care te aranjezi special pentru el ceva mai mult decat obicei. Mai mult decat atat, fii sigura ca are anumite look-uri pe care le prefera in detrimentul altora.

Care sunt, deci, preferintele barbatilor in materie de machiaj si cum si-ar dori sa le vada pe iubitele lor fardate?

1. Smokey eye

Machiajul de tip smokey ofera un aer de mister purtatoarei, motiv pentru care majoritatea domnilor vor sa il vada mai des. Sexy si plin de stil, acest look ii va trimite imaginatia departe si il va determina sa iti soarba fiecare cuvant.

2. Fard de pleoape stralucitor si buze palide

Cand o femeie poarta fard de pleoape stralucitor si deschis la culoare pe care il asorteaza unor buze nude, intreg tenul pare sa capete stralucire si luminozitate. Daca te machiezi asa, vei emana buna dispozitie si prospetime, pe care domnii la adora.

3. Cat eye

La fel ca in cazul machiajului de tip smokey, cat eye-ul iti va oferi o alura sexy si provocatoare, dar si un aer distinct, care ii va aminti de lumea glamuroasa a Hollywood-ului si il va face sa se comporte ca un adevarat gentleman.

4. Rock chick

Cu toate ca adora feminitatea si isi doresc ca iubitele lor sa nu uite ca, inainte de toate, sunt femei, uneori domnii prefera si duritatea. Ochii machiati ceva mai puternic iti vor oferi un aer rebel, indraznet, dornic de aventura si vor crea senzatia ca tu esti o provocare pe care trebuie sa o dea gata.

5. Obraji imbujorati

Daca tot am adus in discutie putin mai devreme inocenta, ei bine domnii cred ca o culoare calda, naturala in obraji ofera un look pus la punct fara sa para prea studiat.

FULLSCREEN
Machiaje pe care barbatii le adora. Cum isi doresc sa se fardeze iubitele lor
  • /

related posts