Machiajul dantelat, cel mai nou trend de make-up pentru iarna. Ai purta asa ceva de Revelion?


Uita de fardul de obraz cu sclipici sau de accesoriile glam pentru unghii! Iarna aceasta machiajul dantelat este cel mai hot trend!


Daca ai vrut intotdeauna un machiaj care sa te scoata cu adevarat in evidenta dar nu ai avut indemanarea necesara pentru a-l realiza si nici fonduri suficiente pentru a apela la un make-up artist profesionist, rugaciunile tale tocmai au fost ascultate.

“Face lace”, inventia make-up artistului Phyllis Cohen, cunoscuta pentru machiajele ei elaborate si creative, sunt niste autocolante faciale care iti ofera instant un look fabulos, dar fara cheltuieli exagerate.

Pe langa faptul ca pot fi aplicate in mai putin de un minut, autocolantele dantelate sunt si refolosibile.

“Face lace este raspunsul magic la dorinta oamenilor de a realiza machiaje elaborate, ca mine. Acum oricine poate crea un machiaj artistic, ca un profesionist.”, a spus Phyllis, care machiaza numeroase vedete de la Hollywood.

Printre produsele pe care www.face-lace.com, site-ul lui Phyllis vi le ofera, gasiti atat autocolante pentru pleoape, cat si masti delicate, pe care le lipiti, pur si simplu, pe piele sau diverse modele mici, pe care le puteti combina, pentru a crea un design original.

Preturile variaza intre 14 si 20 de lire sterline.

Spune si tu: ai purta asa ceva?


FULLSCREEN
Machiajul dantelat, cel mai nou trend de make-up pentru iarna. Ai purta asa ceva de Revelion?
  • /


related posts