Machiajul de nuntă. Care sunt trendurile sezonului toamnă 2021


Suntem încă în sezonul nunților, iar make-up-artiștii au putut să se bucure de cliente cu cerințe care mai de care mai diferite.Trendurile acestui an au fost cumva un cumul de gusturi amestecate și diferite față de alți ani, spun specialiștii.


“Miresele și invitatele nunților anului 2021 au cerut machiaje care mai de care mai atipice, care să le scoată în evidență caracterul, trăsăturile sau pur și simplu să le schimbe întrutotul chipurile. Trendurile acestui an în mare parte au fost liniile de tuș estompate și foarte alungite, machiajele de stil “cat eye”, dar și machiajele colorate și pigmenții. “, spune Iuliana Balind, Make-up Artists & Trainer. 

 

Cele mai purtate machiaje au fost machiajele simple ale ochilor, însă totodata deosebite, genele de tip “buchețele” ce s-au aplicat doar pe anumite zone ale ochilor pentru a conferi diferite efecte, buzele nu foarte mate, cu o ușoară notă cremoasă, tenurile cât mai hidratate, luminoase și sănătoase, sprâncenele cât mai natural așezate, conturul feței cât mai estompat. În ultimii doi ani, trendurile au mers foarte mult în direcția naturaleții, dar care totodată schimbă chipurile și trăsăturile într-un mod accentuat, s-au purtat foarte mult și machiajele grafice și aș putea spune ca o mare parte dintre purtătoarele de machiaj de nuntă, s-a orientat foarte mult către machiajele în stilul Kate Middletone, ducesa de Cambridge, și anume foarte, foarte simple și naturale.“, declară specialistul.

“Trendurile acestui an au dus către evidențierea frumuseții naturale, drept urmare, make-up artiștii s-au îndreptat și ei către a folosi cât mai multe texturi cremoase și culori pale. Cu aceste machiaje simple, în mare trend s-au completat coafurile lejere, buclele în stilul anilor 20, buclele de stil “waves” sau cozile. “ , mai spune Iuliana Balind, Make-up Artists & Trainer. 

 

De asemenea, ținutele din cadrul nunților acestui an, au fost și ele simple și au făcut purtătoarele să se simtă cât mai comod în cadrul acestor evenimente unice care datorită situației din ultimii doi ani, au fost cât mai restrânse și cât mai intime.

 Share în bucate cu Alex Petricean - Scovergi cu avocado, prune sau cașcaval afumat

  • Machiajul de nuntă. Care sunt trendurile sezonului toamnă 2021

related posts

Modifică setările cookies