Make up artist Raluca Paraschiv: Cum să obții machiajul perfect pentru un video call 


Din comoditate, multe femei au renunțat la rutina zilnică de machiaj în momentul în care au început să lucreze de acasa cu ajutorul apelului video. Chiar dacă prezența noastră este doar din fața ecranului, ritualul nostru de înfrumusețare nu trebuie să lipsească și nici să nu ne ocupe foarte mult timp. Iată ce sfaturi oferă make-up artistul Raluca Paraschiv. 


În fața camerei video, tenul este expus mai mult ca oricând, de aceea trebuie să aplicăm un fond de ten  pe tenul curat și hidratat, care să nu arate tenul încarcat sau uscat, fondul de ten îl aplicăm prin tapotare cu un beautyblender umed pentru un finisaj fin și difuz, cu  aspect natural.

Noi femeile ne dorim  ca machiajul pe care îl purtăm  să ne scoată în evidență trăsaturile frumoase  și să corectăm imperfecțiunile, în acest sens, produsul de make-up cel mai potrivit este corectorul, cu ajutorul căruia  putem acoperi orice tip de imperfectiune, fie că este vorba de coșuri, pete, cearcane sau pe cel deschis la culoare îl putem chiar folosi  ca bază de machiaj pentru pleoape, uniformizand culoarea pielii din această zonă. 

Pomeții sunt accentuați cu corectorul de culoare închisă, potrivit tenului nostru, pe care îl aplicam cu beautyblender-ul umed tapotând uniform pomeții, scluptând fața în forma dorită, și desigur nelipsitul blush pentru a avea un look proaspăt.

Pudra compactă sau pulbere se aplică pe toată fața fixand fondul de ten și corectorul pentru o rezistență bună pe întreaga zi și pentru a nu avea fața lucioasă în timpul apelului video.

Machiajul ochilor este unul natural evidențiând colțul extern  cu o nuanță de maro, foarte bine blenduit pentru a nu forma umbre nedorite.

Sprâncenele definesc aspectul general al feței, acestea îți pot schimba trăsăturile, trebuie să avem grijă la simetria dintre ele, aplicam o cantitate mică de gel transparent și folosim peria pentru a ridica usor firele de păr și a le așeza în forma dorită, după care presăm sprancenele usor, cu vârful degetului, pentru a fixa totul și dacă mai este nevoie aplicăm gelul colorat pentru sprâncene acesta fiind aceeași nuanță cu firele noastre de păr.

Genele se definesc și se alungesc cu ajutorul unui mascara negru pentru volum, nu le încărcam mult pentru a nu da un aspect neplacut.

Folosim un ruj nu prea închis în comparație cu tenul pentru a evita ca accentul să cadă doar pe buze, de preferat o nuanță naturală și un contur de buze un ton mai închis decât rujul ales.

Un element foarte important în ceea ce constă machiajul pentru video call este : lumina.  

Lumina este esențială și are un rol foarte important. Alegeți locul cel mai luminat, de preferat în fața unui geam dacă nu avem un inel special de lumină.

Sper ca v-au ajutat sfaturile mele și ne revedem  cu secrete noi din lumea machiajului.

  • Make up artist Raluca Paraschiv: Cum să obții machiajul perfect pentru un video call 

related posts

Modifică setările cookies