Machiajul tenului bronzat! Cum trebuie sa te fardezi dupa ce vii de la mare


Culoarea ciocolatie a tenului bronzat cu care ne întoarcem din vacanţă este foarte sexy cu menţiunea că nu toate culorile din trusa de farduri sunt vizibile pe tenul arămiu. Iată cum trebuie să fardezi corect tenul bronzat.

Tag-uri:

Scapă de celulele moarte

După expunerea îndelungată la soare, tenul poate avea un aspect deshidratat şi uşor îmbătrânit. De aceea bine să îi dai o mână de ajutor tenului răsfăţându-l cu un gomaj şi o mască hidratantă care va reface necesarul de apă din celule. Crema de zi poate fi folosită ca bază de machiaj şi trebuie să fie nongrasă. Chiar dacă soarele nu va mai fi atât de puternic în lunile ce vor urma o crema dotată cu SPF este recomandată în continuare.

Machiaj mediteraneean

Culorile alese pentru machiajul ochilor trebuie să pună în valoare noua culoare arămie a tenului. Cele mai vizibile nuanţe de farduri de pleoapele bronzate sunt nuanţele în culorile mării: aqua, turcoaz, bleu, albastru sau verde. Aceste culori evidenţiează corneea (albul ochiului). Astfel privirea ta deveni mai strălucitoare iar pielea bronzată va fi celebrată cum se cuvine. Pentru un look romantic poţi opta pentru farduri în tonuri delicate de roz, lila sau orange.

Citeste mai multe pe cancan.ro.

FULLSCREEN
Machiajul tenului bronzat! Afla tot ce trebuie sa stii despre ce makeup sa folosesti dupa ce vii de la mare
  • /

related posts