Magda Palimariu a invatat Tae-Bo de la Catalin Zmarandescu! VIDEO EXCLUSIV  


Prezentatoarea rubricii “Vremea” de la Pro TV, Magda Palimariu a invatat sa dea cu pumnul ...si nu numai de la luptatorul Catalin Zmarandescu. Desi a fost la prima sedinta de Tae-Bo din viata ei, Magda nu a fost deloc menajata de Zmarandescu.
 


Magda Palimariu a acceptat propunerea www.perfecte.ro de a participa la o sedinta de Tae-Bo predata de luptatorul Catalin Zmarandescu, instructor la Alexandreea Club.
Vedeta Pro TV a fost supusa unui antrenament dur, dar a rezistat pana la final: a imbinat gimnastica cu luptele, a invatat sa dea cu pumnul si a sarit si coarda.
A fost putin cam dur Catalin”, a spus Magda dupa sedinta, bucuroasa ca a reusit totusi sa se ridice la nivelul pretentiilor lui Zmarandescu.
“A fost foarte solicitant, iti pune in functiune toti muschii, dar in acelasi timp totul este distractiv. M-am simtit foarte bine la antrenament”, a spus Magda.
Catalin Zmarandescu a fost foarte multumit de cum s-a descurcat Magda la prima sedinta de Tae-Bo.
“Are potential si o ajuta si fizicul”, a spus Zmarandescu, care a explicat si beneficiile acestui sport.

“In primul rand ca iti da o suplete foarte mare, tonifiaza mulsculatura, creste mobilitatea si te ajuta sa slabesti. Nu neaparat in kilograme, ci in centrimetri.
Mi-am creat propriul meu program cu coarda, cu stepper, cu lovituri din arte martiale si box, si gimnastica”, a spus Zmarandescu.
 

Foto: Teodora Maftei

related posts

Modifică setările cookies