Manichiura perfecta: cum sa repari o unghie rupta cu un pliculet de ceai VIDEO


Ti s-a rupt o unghie pe latime cand ti-era lumea mai draga si nu vrei sa scurtezi si celelalte unghii odata cu ea? Iata cum iti poti repara manichiura folosind un banal pliculet de ceai.


O alimentatie defectuoasa sau stresul pot duce deseori la unghii rupte de la jumatate. Ceea ce iti va da mari batai de cap la capitolul manichiura (pentru ca trebuie sa tai unghia si, odata cu ea, si pe suratele ei intregi), dar si la capitolul confort (colturile se vor agata in diverse materiale etc.).

Din fericire, am descoperit pe YouTube un tutorial video creat de bloggerita de beauty Julia Graf, in care aceasta ne arata cum poti obtine o manichiura perfecta si cum poti repara o unghie rupta folosind un pliculet de ceai.

Bloggerita ne sfatuieste sa aplicam un strat de lipici pentru unghii pe unghia rupta si apoi sa decupam o bucatica dintr-un pliculet de ceai, de dimensiunea unei unghii, si sa-l aplicam pe unghie. Vom tine apoi deasupra unghiei o bucata de celofan si vom presa, pentru ca hartia de ceai sa se lipeasca de unghie.

La final mai punem inca un strat de lipici si il lasam sa se usuce. Dupa ce se usuca, pilim unghia rupta cu grija si dam apoi toate unghiile cu un strat de lac protector si apoi cu unul de oja colorata. Rezultatul va fi o manichiura perfecta, care nu lasa nicio clipa de banuit ca una dintre unghii ar fi rupta.

Urmariti-o pe Julia mai jos cum explica toti pasii si spuneti-ne in sectiunea de comentarii ce parere aveti despre acest truc!

related posts

Modifică setările cookies