Manifest pentru Frumuseste: Charlize Theron impresioneaza si in afara covorului rosu. Cat de bine arata intr-o zi obisnuita


La 38 de ani, Charlize Theron impresioneaza cu frumusetea sa, ori de cate ori apare la un eveniment oficial sau pur si simplu este surprinsa la cumparaturi.


Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand vedeta a fost fotografiata de paparazzi in timp ce isi facea cumparaturile impreuna cu fiul ei, Jackson. Imbracata lejer, intr-o pereche de pantaloni scurti si o camasa greige, frumoasa actrita nu a parut sa fie deranjata de faptul ca trebuie sa impinga caruciorul, comportandu-se ca o persoana normala. 

Cu parul desprins si fara machiaj, actrita a adoptat un look natural, reusind sa atraga atentia datorita frumusetii naturale pe care nu ezita sa o arate ori de cate ori are ocazia. 

Micutul Jackson era imbracat intr-o pereche de pantaloni greige si un tricou rosu cu dungi negre, tinand in mana un balon albastru. 

In ultimele saptamani au aparut numeroase speculatii despre o posibila nunta dintre Charlize Theron si Sean Penn, cei doi fiind impreuna de aproape un an. Potrivit Us Weekly, actorii ar urma sa se casatoreasca in cadrul unei ceremonii private, in Africa de Sud, mai ales ca isi doresc sa adopte inca un copil.



FULLSCREEN
Manifest pentru Frumuseste: Charlize Theron impresioneaza si in afara covorului rosu. Cat de bine arata intr-o zi obisnuita
  • /


related posts