Manifest pentru Frumusete: Adevarul despre chipul lui Iggy Azalea. Cum arata cantareata intr-o zi obisnuita


Recunoscuta pentru aparitiile destul de excentrice si pentru machiajele intense, Iggy Azalea a renuntat pentru cateva ore la look-ul pe care il afiseaza pe scena.


Intr-un selfie postat pe contul personal de Instagram, australianca de 24 de ani apare cu un minimum de machiaj, conturul ochilor fiind cel care iese cat de cat in evidenta.

Daca in timpul concertelor sau la evenimentele mondene, cantareata alege machiaje intense si culori foarte aprinse pentru rujuri si farduri, in momentele de liniste, Iggy prefera sa lase deoparte aparitiile glamour.  

Pentru Iggy Azalea nu este prima data cand apare fara machiaj, vedeta fiind implicata intr-o serie de controverse in luna mai cand a ales sa se comporte normal si sa iasa nearanjata din aeroport dupa un zbor de sase ore. Atunci mai multe fotografii cu chipul ei au circulat pe internet, insa australianca nu a parut sa fie deranjata. "Nu imi pasa de acele imagini. Cred ca este gresit ca femeile sa se simta stresate de faptul ca nu pot iesi din aeroport nemachiaje", a declarat Iggy.

FULLSCREEN
Manifest pentru Frumusete: Adevarul despre chipul lui Iggy Azalea. Cum arata cantareata intr-o zi obisnuita
  • /


related posts