Rosie Huntington-Whiteley, la fel de stralucitoare chiar si cand renunta la machiaj 


Considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, Rosie Huntington-Whiteley nu are nicio problema atunci cand vine vorba de se fotografia in mod natural, fara sa fie machiata si aranjata.


Modelul de 27 de ani a postat doua fotografii pe contul personal de Instagram in care apare imbracata doar intr-un slip in dungi si un tricou alb, prins de-asupra buricului, lasandu-si chipul natural.

 

Iubita lui Jason Statham a demonstrat inca o data ca frumusetea sa este una naturala, tenul sau fiind curat si fara imprefectiuni. In plus, Rosie a impresionat si cu corpul perfect lucrat, abdomenul sau fiind plat si foarte tonifiat. 

 

La cateva ore dupa postarea respectivelor fotografii, Rosie-Huntington Whiteley si Jason Statham au fost surprinsi in timp ce se indreptau spre un restaurant din Los Angeles. Cei doi formeaza un cuplu din aprilie 2010, iar in ultima perioada relatia lor pare mai solida ca niciodata.

Iubita lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internationale, care a reusit sa dea lovitura si in lumea filmului. S-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populara dupa aparitia din Transformers, acolo unde i-a luat locul lui Megan Fox.

FULLSCREEN
Manifest pentru Frumusete: Rosie Huntington-Whiteley, la fel de stralucitoare chiar si cand renunta la machiaj 
  • /


related posts