Metoda japoneză de micșorare a taliei. Cum să obții o siluetă de viespe


Dacă îți doreșți să capeți o talie mai subțire, dar și o postura corectă, un medic japonez cunoscut în întreagă lume are soluția potrivită pentru tine.

Tag-uri:

Metodă recomandată de Toshiki Fukutsuji trebuie folosită doar de câteva ori pe săptămână, timp de câteva minute, pentru a da rezultate.

 

Medicul a pus-o în aplicare în cazul persoanelor cu postura greșită și le-a corectat poziția corpului prin anternarea pelvisului. Deși gândită pentru a îndrepta spatele și mijlocul, tehnică lui are și rolul de a subția talia. Iată cum trebuie să procedezi, deci, dacă vrei să stai dreapta și să arăți că o viespe.

 

Ia un prosop de baie de dimensiuni medii și o sfoară. Împăturește-l astfel încât să arate că un sul și leagă-l cu sfoară, că să nu se desfacă în momentul exercițiului. Apoi, întinde-te pe spate pe o suprafață plană și așează prosopul sub mijloc.

 

Următorii pași sunt foarte importanți, așa că ai grijă să îi respecți că la carte: cât stai întinsă, ai grijă că degetele tale mari de la picioare să fie îndreptate unul către celălalt. În același timp, ai grijă că mâinile să-ți fie întinse, cu palmele îndreptate în jos, astfel încât degetele mici să se atingă între ele.

 

Menține poziția timp de 5 minute, chiar dacă la început ți se va părea dificil să stai așa. Repetă exercițiul de trei ori pe săptămâna și vei începe să vezi rezultatele în postura, dar și la nivel de silueta.

 

Dacă ai probleme cu spatele și mijlocul însă, consultă-ți medicul înainte de a face acest exercițiu și vezi dacă e recomandat condiției tale să exersezi constant.related posts