Miss Universe 2018 și-a ales Regina frumuseții din acest an. Cine e cea mai frumoasă femeie de pe planetă


Pentru al 66-lea an la rând, Organizația Miss Universe a strâns laolaltă cele mai frumoase 190 de femei ale momentului în încercarea de a o găsi pe Regina frumuseții.


Titlul Miss Universe 2018 a fost decernat azi-noapte la Bangkok, capitala Thailandei. Cinci concurente, din cele peste 190 aliniate la start, au fost trimise în marea finală, iar departajarea lor a fost grea. Miss Canada (Marta Magdalena Stepien), Miss Filipine (Catriona Gray), Miss Africa de Sud (Tamaryn Green), Miss Venezuela (Sthefany Gutierrez) și Miss Vietnam (H’Hen Nie) au fost cele cinci finaliste. Fiindcă Regina nu putea fi decât una, juriul a decis că Miss Universe 2018 trebuie să fie Catriona Gray (Miss Filipine).

Iată mai jos momentul încoronării!

Este pentru a patra oară în instoria concursului Miss Universe când Filipine dă câștigătoarea. De fapt, Filipine este printre cele mai prolifice state la capitolul câștigătoare ale titlului suprem la această competiție. Prima victorie a fost în 1969, când coroana a ajuns la Gloria Diaz. În 1973 a fost rândul Margaritei Moran să strălucească, iar 2015, Miss Universe a fost filipineza Pia Wurzbach.

Citește și: Miss USA, Sarah Rose Summers, a făcut un gest care a atras reacții negative din toată lumea

Miss Universe 2018 – Catriona Gray – nu este filipineză get-beget. Ea are origini scoțiene din partea tatălui ei. În timpul concursului, Catriona a dezvăluit că are o relație foarte strânsă cu părinții ei.

Iată câteva lucruri pe care nu le știați despre Miss Universe 2018!

Catriona Gray are 24 de ani și s-a născut în Australia. S-a stabilit în Filipine la vârsta de 18 ani, scrie Newsweek. Conform sursei citate, și-a folosit banii economisiți din modeling pentru a-și cumpăra un bilet de avion cu destinația Filipine. 

 

A absolvit facultatea în Statele Unite ale Americii, la Barklee College of Music din Boston. A primit o diplomă în Teoria Muzicii, însă are și talent de cântăreață. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Introducing your newly crowned #MissUniverse 2018 @Catriona_Gray. ????

A post shared by Miss Universe (@missuniverse) on

S-a implicat activ în programe de combatere a foametei în Filipine și a demarat chiar un proiect intitulat Paraiso: Proiectul începutului luminos, prin care strânge bani pentru copiii care nu au acees la studii.

E o călătoare împătimită și scrie pe blogul ei tot ce vede în aventurile sale. De multe ori călătorește împreună cu iubitul ei, actorul filipinez cu origini gremane Clint Bondad, scrie eonline.com

related posts

Modifică setările cookies