Miss USA, Sarah Rose Summers, a făcut un gest care a atras reacții negative din toată lumea


Miss Universe nu e doar un concurs de frumusețe, dar Miss USA – Sarah Rose Summers – nu a înțeles asta. Ce gest urât a făcut tânăra, care i-a scandalizat pe toți cei care urmăresc competiția.


Sarah Rose Summers a fost atât de plină de ea, încât nu a mai avut ochi și pentru celelalte concurente. Le-a privit pe toate de sus și s-a amuzat pe seama lor. Cele mai „șifonate” au ieșit Miss Vietnam – H’Hen Nie – și Miss Cambodgia – Rern Sinat, de care și-a bătut joc fiindcă nu cunosc limba engleză. Sarah a făcut aceste comentarii acide în prezența Miss Columbia și Miss Australia și s-a trezit cu o înregistrare video postată pe contul de Instagram al unei dintre ele.

Vorbind despre Miss Vietnam, Sarah a spus că „e așa drăgălașă și pretinde că știe atât de multă engleză. Și atunci când îi pui o întrebare, după o întreagă conversație cu ea, iar ea nu face decât să zâmbească. E adorabilă”, s-a amuzat Sarah, imitând zâmbetul lui H’Hen Nie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Certified Queen???? #GSBA (@grandslambeautyalliance) on

Miss USA nu a slăbit-o nici pe Rern Sinat, Miss Cambodgia, despre care a spus: „Miss Cambodgia e aici și nu vorbește nici un pic de engleză. Nici o persoană de aici un vorbește limba ei. Îți poți imagina asta? Săraca, Miss Cambodgia”, a spus amuzată Sarah Rose.

După ce filmarea s-a răspândit în mediul online, Miss USA a fost puză la zid de oameni din întreaga lume. Internauții, în special de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, i-au spus că e o dezamăgire pentru concursul de frumusețe Miss Universe și pentru poporul american.

„Miss USA, tu vorbești altă limbă decât engleza ta nativă? Cu ce e diferită situația ta de cea a Miss Vietnam și Miss Cambodgia, care vorbesc propriile lor limbi”, a comentat pe Instagram un internaut, care a sugerat că Sarah Rose ar trebui descalifcată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Certified Queen???? #GSBA (@grandslambeautyalliance) on

În apărarea ei, Miss USA a declarat că a fost greșit înțeleasă, dar și-a cerut scuze dacă mesajul ei a fost incorect transmis. Într-o postare pe contul ei de Instagram, Sarah Rose a explicat cum au stat lucrurile în viziunea ei.

„Miss Universe este o oportunitate pentru femeile din întreaga lume să învețe despre cultura, experiența de viață și opiniile fiecăreia dintre noi. Toate provenim din medii diferite și putem crește una lângă cealaltă. Într-un moment în care am intenționat să admir curajul unora dintre surorile mele, am spus ceva ce nu mi-am imaginat că va fi interpretat ca lipsă de bun simț și îmi cer scuze. Viața mea, prieteniile și cariera se învârt în jurul meu ca ființă plină de compasiune și empatie. Nu voi răni cu știință pe nimeni, niciodată”, a spus Sarah Rose Summers. 

Însă, fetele s-au împăcat. Dovadă stau imaginile de mai sus.

Concursul din acest an Miss Universe este găzduit de Bangkok, Thailanda. Show-ul final va fi live în 16 decembrie 2018. 

related posts

Modifică setările cookies