Monica Anghel, transformare spectaculoasă în doar câteva luni: ‘Este viața mea, nu a altora’


Monica Anghel a îmbrățișat un alt stil de viață, care i-a deschis drumul către o transformare spectaculoasă. Cântăreața de 51 de ani este într-o formă de zile mari, pe care o etalează public, însă admiratorii ei au o mică problemă: nu mai e Monica Anghel de altădată.


Nimeni nu bate pasul pe loc, iar Monica Anghel spune că nu e doar firesc, ci și dezirabil. Artista a trecut printr-o transformare spectaculoasă în doar câteva luni, de care este foarte mulțumită. 

Drumul către noua ei viață a început acum trei ani, cu terapie psihologică și diete personalizate care au ajutat-o să slăbească 30 de kilograme. Nu s-a oprit aici și a continuat să elimine excesele și să se mulțumească cu un regim ascetic, pentru a deveni femeia plină de încredere care e azi.

Am două mese pe zi și am grijă să mănânc foarte sănătos și nu mai târziu de ora 18:00”, a risipit misterul Monica Anghel, într-un comentariu la o postare recentă de pe rețelele sociale.

Artista a publicat o fotografie în care apare într-o ținută a creatoarei de modă Cera Mihăilescu și a fost greu recunoscută de admiratorii ei.

Doamne nu-mi vine să cred că sunteți dumneavoastră Doamnă Monica Anghel! Sunteți divină, superbă și foarte frumoasă”.

Nu seamănă cu Monica Anghel, nici măcar la față”.

Da, nu mai semănați cu Monica de altădată... Sunteți o altă persoană...”.

Citește șiCe intervenții estetice are Monica Anghel

Nu este clar dacă cei care comentează o ceartă pe Monica Anghel că nu mai e „cea de altădată” sau doar constată schimbarea, însă e cert că artista se simte bine în pielea ei și cu alegerile pe care le-a făcut. Ce pasiuni „nebune” are Monica Anghel.

Mulți sunt de părere că ea a slăbit prea mult și face tot posibilul să nege ceea ce ar fi evident, și anume că e anorexică.

Am slăbit prea mult, în comparație cu ce? Sau cu cine? Nu înțeleg afirmațiile acestea. Eu mă simt perfect, care este problema? Sunt lucruri care nici mie nu îmi plac, dar îmi văd de drumul meu fără să îmi dau cu părerea… Am 51 de ani și îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt, cum sunt, ce fac. Este viața mea, nu viața altora”, a reacționat Monica Anghel.

Cum a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme

În luna aprilie a acestui an, Monica Anghel a dezvăluit, în emisiunea Vorbește lumea, care au fost lucrurile la care a trebuit să renunțe pentru a-și atinge obiectivul. Vezi secretul artistei, care a ajutat-o să dea jos 30 de kilograme!

Fotografii: Monica Anghel Facebook/Instagram

related posts

Modifică setările cookies