O călugăriță a devenit virală pe TikTok după ce a dezvăluit secretul tinereții veșnice


Sora Monica, din New Jersey, Statele Unite, a devenit virală pe TikTok după ce și-a dezvăluit secretul frumuseții. 

Tag-uri: #calugarita #TikTok

O călugăriță de 55 de ani a devenit virală pe TikTok după ce a împărtășit rutina sa zilnică de frumusețe.

Utilizatorii s-au declarat uimiți de frumusețea și look-ul ei tineresc. 

În clipul devenit viral, Sora Monica a explicat că folosește șampon delicat și gel de duș pentru bebeluși, de la Aveeno, pentru pielea sa și că nu cheltuie niciodată banii pe produse de înfrumusețare scumpe. 

De asemenea, ea are întotdeauna o umbrelă și se ferește de soare pe cât posibil, ceea ce limitează expunerea pielii la razele ultraviolete, care provoacă îmbătrânirea. 

”O mulțime de doamne drăguțe au lăsat comentarii aici spunând că ele cred că arăt mult mai tânără decât sunt”, explicat Monica într-un clip pe TikTok. ”Vreau doar să le mulțumesc, sunt foarte drăguțe”.

”Oamenii îmi trimit mesaje pe privat să mă întrebe care este rutina mea zilnică de îngrijire a pielii și este amuzant, pentru că nu am de fapt una!”

”Dar poate am mai puține riduri decât persoanele de vârsta mea pentru că nu stau la soare. Pe bune, de la finalul anilor 90, nu am mai putut să stau la soare, să mă bronzez”.

”Credeam că are cel mult 30 de ani”, a comentat un utilizator.

”Măicuțele nu folosesc cremă solară cu factor de protecție?”, s-a întrebat altcineva.

Un alt utilizator a găsit explicația pentru tenul fabulos al călugăriței, referindu-se la stilul ei de viață: ”Pentru că nu a trebuit să aibă de-a face cu nesimțirea bărbaților”.

Wine Trips Romania – Ep.2 Povestea Cramei Serve

related posts

Modifică setările cookies