O tânără a fost renegată de familie după ce și-a pus implanturi de silicon de 53.000 de euro


O tânără din Germania a stârnit mânia familiei sale după ce a decis să se opereze intens pentru a-și schimba radical înfățișarea. Intervențiile chirurgicale au costat-o peste 53.000 de euro, dar și iubirea celor dragi.


Jessica, cunoscută pe rețelele sociale sub numele Jessy Bunny, a vrut o schimbare radicală de aspect după ce se considera urâtă. Și-a mărit sânii de trei ori, și-a operat nasul și a recurs la mai multe intervenții pentru mărirea buzelor.

După ce a cheltuit peste 53.000 de euro se declară mulțumită de felul în care arată, însă această transformare a costat-o mai mult decât bani. Părinții, fratele și bunicii i-au întors spatele și nu mai vor să audă de ea.

Este atât de trist, pentru că îmi plăcea să fiu în legătură cu ei, în special cu fratele și cu bunicii mei. Le scriu mesaje mereu, dar nu-mi răspund niciodată”, s-a confesat tânăra în ziarul austriac Heute.

Înainte de a se opera, arăta „dizgrațios”, după cum se caracterizează ea însăși. De aceea trebuia să ia măsuri în ceea ce privește aspectul ei fizic.

Întotdeauna m-am prefăcut că sunt cool și puternică, dar nu am fost niciodată. Aveam păr scurt, brunet, multe piercing-uri și dreaduri. Dar nu eram eu însămi”, a mai spus tânăra de 21 de ani.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ea spune că avea 17 ani când a hotărât să-și schimbe înfățișarea, decizie care nu a fost pe placul părinților săi. A trebuit să plece de acasă pentru a-și împlini visul.

Părinții mei aveau păreri foarte conservatoare în ceea ce privește educația. De fiecare dată când purtam haine mai sexy, vara, era un coșmar pentru ei. Mi-au dat eșarfe de mătase pentru a-mi acoperi decolteul”, adaugă tânăra.

Citește șiA apus era implanturilor mamare? Starurile care și-au scos silicoanele ori și-au redus mărimea sânilor

Deși e mulțumită de felul în care arată acum, o parte a comunității ei de 86.400 de oameni de pe Instagram e de părere că era mai frumoasă înainte de operații.

Fotografii: Profimediaimages.ro/@jessy.bunny.official 

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies