O vloggeriță din România a șocat internetul cu această postare: Este prima oară când mă simt liberă


Alexandra Myth a reușit să stârnească o furtună în mediul online cu o postare neobișnuită, prin care a dorit să taxeze „constrângerile societății”. Tânăra a anunțat că nu s-a mai epilat din luna septembrie și că e prima dată când se simte liberă.


„Este prima oară în viața mea de adult când mă simt liberă din toate punctele de vedere. Nu m-am epilat de la sfârșitul lunii septembrie, astfel pt prima oară în 16 ani de când mă epilez că așa trebe’, că așa se face, că doar așa e sexy aleg să fiu femeie liberă. Liberă de tot ce înseamnă constrâgerile societății. Nu dau nicio alună pe ceea ce gândește nimeni despre mine. Sunt încrezătoare în mine. Mă cunosc cel mai bine. Mă iubesc. Am o viziune. Vreau să mă ajut pe mine să fiu un om mai bun și să-i ajut pe alții să devină o versiune mai bună a lor. Pt asta îți trebuie acceptare, toleranță empatie și iubire din plin. Recunoștiință pt tot ce am”, a scris Alexandra pe Facebook. 

Mărturia Alexandrei a strâns peste 1.600 de comentarii pe rețeaua socială, din 5 decembrie până azi, însă multe dintre reacții sunt negative. Acest lucru nu a descurajat-o pe vloggeriță, care promovează un nou stil de viață, fără bariere, o întoarcere la lucrurile naturale.     

„Am văzut cum au explodat comentariile. Mă așteptam, eram pregătită. Majoritatea se învârt în jurul ideii că sunt dezgustătoare. Cineva a punctat bine: ați uitat câți bărbați îmi scriau hey, ce sexy și frumoasă ești, până acum? Curgeau mesajele private cu invitații la cafele. Acum că am ales, după 16 ani de epilat, să fac un experiement, o pauză să-mi respire pielea, să mă cunosc mai bine pe mine ca om, nu ca femeie care trebe să fie sexy mereu, credeți că sunt o nespălată?”, se întreabă Alexandra, care i-a asigurat pe cei care i-au văzut postarea că nu face rabat de la igiena zilnică. „Sunt sexy și cu păr”, mai spune tânăra de 31 de ani, care mărturisește că a fost inspirată de altă vloggeriță, din Australia, care semnează cu numele Freelee.

Întoarcerea la natural este un curent foarte răspândit la nivel mondial. Oameni din întreaga lume vor să tragă un semnal de alarmă asupra îmbunătățirilor corporale pe care ni le facem doar de dragul de a da bine în societate. Vedete precum Madonna, Paris Jackson, Julia Roberts, Miley Cyrus, Rihanna s-au alăturat acestei mișcări și au transmis că mesajul că a arăta bine, chiar sexy, nu e mai important decât să fii un om bun.

related posts

Modifică setările cookies