(P) Află totul despre Primer, Base Coat și Top Coat


Primer, base coat și top coat sunt straturile de bază, fără de care oja semipermanentă sau gelul nu ar rezista până la trei sau patru săptămâni, iar aspectul manichiurii nu ar mai atrage toate privirile!


Și, pentru că multe persoane întâmpină dificultăți în alegerea acestora, mai ales dacă sunt la început, ne-am gândit să venim în ajutorul tău, și să discutăm pe larg despre Primer/Base coat/Top coat.

Ce este un primer, când se folosește și la ce ajută de fapt? Base Coat nu este același lucru cu primerul? Când este momentul potrivit să îl aplici? Top-ul mai trebuie aplicat sau poți trece peste acest pas? Este el important?

Haideți să parcurgem pas cu pas aceste întrebări perfect normale, și să vă oferim răspunsurile potrivite!

Primer – așa cum se subînțelege din numele său, este primul pas, dupa curățarea și formarea unghiei, astfel că, este prima soluție de pregătire a unghiilor, concepută pentru a spori aderența materialelor de tip gel/acryl.

Îți sugerăm sa ții cont de următoarele lucruri, foarte importante de altfel: dacă ai folosit freza, îndepărtează praful foarte bine, înainte de a aplica primer-ul, dacă ai umezit unghia cu alte produse, așteaptă să se usuce foarte bine, nu atinge unghiile date cu primer și nu pune lichid Cleaner pe suprafața tratată cu primer, acesta anulează primer-ul.

În categoria Primer/Base coat/Top coat, găsești tot ceea ce ai nevoie, pentru ca manichiura să fie WOW!

Mai departe, următorul pas este base coat-ul, sau baza pentru unghii, așa cum este denumit de cele mai multe ori. Și, pentru că sigur te-ai întrebat, de ce să folosești atât de multe lacuri de unghii?, ei bine, iată și răspunsul! O astfel de bază se absoarbe foarte repede în unghie, crește aderența ojei semipermanente sau gelului, prelungește rezistența lacului de unghii, este foarte bună pentru unghiile exfoliate sau casante, protejează unghia naturală de pigmentul puternic al lacului de unghii.

Alege o bază calitativă, iar pe site-ul nostru găsești o multitudine de astfel de base coat-uri! Aceasta trebuie să aibe: o pensulă lată pentru ca aplicarea să fie rapidă, un capac antialunecare, o formă ergonomică, și un sistem de autocurățare a sticluței.

În ultimii ani, aspectul lucios și de durată, a devenit din ce in ce mai important! Dar, cum să realizezi o astfel de manichiură? Ei bine, top coat-ul este secretul! Acesta oferă manichiurii un aspect final foarte lucios și armonios, protejează lacul de unghii, prelungește rezistența lacului de unghii, netezește imperfecțiunile minore de pe suprafața lacului de unghii. Ține cont, însă, de următoarele sfaturi: aplică un singur strat, nu aplica niciodată pe unghia naturală, ci doar peste lacul de unghii/bază, sau direct pe unghiile cu gel UV.

Primer, Base coat și top coat sunt lacuri de unghii la fel de importante ca și intrumentele profesionale folosite, sau ojele semipermanente! Intră pe site-ul nostru și alege tot ceea ce îți lipsește din trusa profesională!

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies