(P) Beauty One a fost premiat în cadrul Termalia Awards 2022


Weekend-ul acesta a avut loc la Brașov a 5-a ediție a unicului eveniment de business si networking dedicat domeniului wellbeing din România, eveniment aflat sub înalt patronaj World Spa Organization.


Termalia Awards 2022 este punctul culminant al anului pentru top-operatorii și furnizorii din Industria Wellbeing din România. Evenimentul de premiere, cu care se încheie, îi celebrează pe performerii domeniului.

Înființată în 2017, Termalia este evenimentul luxury la care toți investitorii, top managerii și furnizorii din domeniul wellbeing din România își doresc nu numai să participe, dar și să câștige unul dintre trofeele Termalia, simbolul suprem al performanței și al recunoașterii reputației lor în această industrie.

Anul acesta Beauty One, unul dintre cel mai renumit distribuitor al pieței de înfrumusețare din România, a câstigat 2 premii importante în cadrul Termalia Awards 2022.

Primul premiu a fost dedicat conceptului Eximia, pentru Cel mai bun echipament de slăbire intensivă și remodelare corporală din România, “Best Concept for Intensive Slimming & Body contouring 2022”. Eximia este unul dintre cele mai cunoscute echipamente din România pentru slăbire intensivă și remodelare corporală. Echipamentul permite obținerea de rezultate vizibile imediat după prima sesiune, oferind tratamente confortabile, non-invazive ce sporesc tonusul, îmbunătățesc elasticitatea și netezesc pielea.

Al doilea premiu a fost dedicat brandului Pevonia Botanica pentru cele mai bune produse SPA, „Best Beauty SPA Product 2022”. Produsele si tratamentele SPA Pevonia oferă soluții remarcabile care restabilesc, întineresc si revitalizează toate tipurile de piele. De 25 de ani, Pevonia are un succes global prin recordurile dovedite, fiind primul brand SPA profesional oferit în SPA-urile de elită din întreaga lume.

Beauty One se afla în industria de înfrumusețare de peste 16 ani, având la bază un portofoliu complet de branduri profesionale în continuă expansiune ce oferă rezultate profesionale. În portofoliu, puteți regăsi o gamă variată de produse cosmetice, echipamente estetico-medicale de ultima generație, mobilier, accesorii si consumabile pentru centre de înfrumusețare, estetice și centre SPA.

  • (P) Beauty One a fost premiat în cadrul Termalia Awards 2022

related posts

Modifică setările cookies