(P) Cum să ai un păr de invidiat, indiferent de tipul său


Podoaba capilară este importantă pentru toate femeile, pentru că le înfrumusețează chipul, le confirmă feminitatea, le sporește încrederea în sine și le oferă o stare de spirit relaxată, optimistă.

Tag-uri:

Din păcate, stresul, problemele de sănătate și alte cauze de natură fizică și psihică pot cauza deteriorarea și chiar căderea părului. Ca să știi cum să reacționezi la aceste probleme, tot mai dese în viața oricărei femei, iată care sunt cele mai bune tratamente pentru păr.

Tratament pentru păr gras

Una dintre cele mai răspândite probleme este cea cauzată de excesul de sebum. Scăpat de sub control, sebumul cauzează un aspect al părului mereu neîngrijit și soios, indiferent de cât de des este spălat. 

Părul gras necesită îngrijire specială, nu doar din cauza problemelor estetice, dar și pentru că excesul de sebum determină apariția mătreții și accelerează căderea podoabei capilare. Ca să scapi de această situație neplăcută, alege un șampon special pentru păr gras și folosește-l alături de balsamul potrivit.

Tratament pentru păr deteriorat

După vopsiri repetate, decolorări agresive sau expunere îndelungată la soare, părul se deteriorează. De aceea, are nevoie de tratament special, pentru că folosirea de șampon și balsam nu mai este suficientă. Cele mai bune variante sunt cremele de hidratare și hrănire intensivă cu proteine și minerale dar și uleiurile speciale, care dau părului aspectul moale și catifelat. Important! Tratamentul cu creme de tip mască pentru păr se utilizează după spălare, iar sesiunile de îngrijire pe bază de uleiuri de reparare a firului de păr deteriorat se aplică înainte de șamponare, pe vârfuri. 

Tratament pentru păr uscat și aspru

Dacă ai un senzația că părul tău este uscat și aspru, trebuie să apelezi la un tratament special, ca să refaci structura firului din interior spre exterior. Mai concret, să rezolvi problema de sănătate ca să îmbunătățești aspectul estetic. Apelează la uleiuri pe bază de plante, cu extracte naturale, pentru că ai nevoie de substanțe emoliente care să hidrateze părul și să-i redea luminozitatea și aspectul catifelat.

Tratament pentru păr subțire și moale

O problemă frecventă este părul subțire și moale, care necesită tratament pentru întărirea și de restructurarea firului. Alege produse de îngrijire speciale, care să fie absorbite rapid și să acționeze imediat, pentru un efect complet de regenerare. Dacă ai păr subțire și moale, protejează-l suplimentar atunci când îl expui la căldură și lumină solară puternică sau când îl vopsești frecvent. Deci, pe lângă tratamentul de întărire, trebuie să acorzi atenție și prevenției, pentru că ești predispusă la deteriorarea părului.

Tratament pentru păr ars

Dacă aplici, în mod frecvent, substanțe chimice, pentru decolorare, vopsire și oxigenare, ai nevoie de tratament pentru păr ars, fiindcă substanțele nocive au afectat în profunzime structura firului de păr. Aplică, săptămânal, măști de păr pentru îngrijire intensivă și emoliere. Alege creme cu un conținut ridicat de substanțe nutritive, pentru ca refacerea naturală a podoabei capilare să fie completată de obținerea unui aspect strălucitor, catifelat.

Îngrijește-ți părul în mod constant și apelează la sfaturile specialiștilor ca să te asiguri că alegi cel mai bun tratament pentru podoaba capilară.

related posts

Modifică setările cookies