(P) FOREO prezintă ghidul suprem de beauty pentru Sărbători


Da, este timpul să te bucuri de cea mai frumoasă și veselă perioadă a anului. 


Pe măsură ce se apropie sărbătorile de Crăciun, avem încă o mulțime de lucruri de făcut pentru ca totul să fie perfect: listele de Crăciun, alegerea celor mai frumoase decorațiuni, găsirea celor mai bune cadouri pentru toată lumea, de la familie la prieteni, căutarea hârtiei de împachetat perfectă, felicitări frumoase cu mesaje inspirate și stabilirea tuturor detaliilor pentru vacanță, oriunde ar fi aceasta. Și acestea sunt doar câteva.

FOREO îți vine în ajutor în acest sezon de sărbătoare cu două gadget-uri care vor revoluționa modul în care îți îngrijești pielea. Deoarece lucrurile devin un pic mai stresante decât te poți aștepta, s-ar putea să te simți obosită și nu atât de fresh în căutarea spiritului de vacanță. Dar ține minte că pielea radiantă și strălucitoare este cel mai bun cadou pe care ți-l poti oferi de sărbători! 

Dă tenului tău un refresh

LUNA play smart este primul dispozitiv de beauty controlat prin aplicație, care oferă un tratament personalizat în functie de pielea ta unică, mai mult, este foarte cool și ușor de utilizat. Această perie de curățare facială ultra-igienică utilizează senzori încorporați pentru o analiză rapidă și eficientă a pielii, fiind capabilă să creeze o rutină de curățare adaptată oricui o folosește pentru orice tip de ten.

Aceasta nouă perie de curățare de la FOREO îți oferă o experiență superioară de curățare a pielii și rezultate revoluționare pentru anul viitor. LUNA play smart vine într-o gamă radiantă de 5 culori interesante: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Mint, Purple și este disponibil cu o reducere de 25% pe www.emag.ro între 17 și 23 decembrie. 

Redă strălucire tenului! 

FOREO UFO mini combină cinci tehnologii diferite pentru a crea un tratament facial la nivel de spa, la tine acasă, în doar 90 de secunde. Tehnologia Hyper-infusion folosește încălzirea pentru a deschide porii, pulsațiile T-Sonic ajută la infuzarea ingredientelor active în piele pentru a întări pielea și a-i redă strălucirea. Terapia cu lumina LED: albastru (anti-acnee), verde (anti-oboseală) și roșu (anti-îmbătrânire) sunt componentele care fac UFO mini magic.

Fiecare tratament încorporează o combinație de intensitate a temperaturii și pulsației, distribuind uniform esența din masca personalizată pe față, permițănd în același timp absorbția profundă a ingredientelor active. Pentru aceste sărbători descoperiți dispozitivul FOREO UFO mini cu reducere de 20% pe www.emag.ro între 17 și 23 decembrie. 

FULLSCREEN
(P) FOREO prezintă ghidul suprem de beauty pentru Sărbători
  • /


related posts