(P) Ocupă-te singură de manichiura cu gel


Unghiile cu gel sunt la modă, dar a merge la salon de fiecare dată când ți le dorești nu se potrivește întotdeauna într-un program încărcat și poate fi o povară grea pentru portofel.

Tag-uri:

În prezent, există o serie de kituri pentru unghii cu gel acasă, așa cum sunt cele de la Rosalind, care promit un aspect de salon, din confortul propriei case. Dar ar trebui să cumperi unul? Citește mai departe pentru a afla informații utile pentru a-ți perfecționa singur tehnica de aplicare a unghiilor de gel.

De ce ar trebui să încerci să iți realizezi singură unghiile cu ajutorul kiturilor de la Rosalind?

Iată câteva avantaje pe care ți le aduc unghiile cu gel:

Este durabilă: unghiile cu gel durează dublu față de timpul în care rezistă o manichiură normală sau semipermanentă

Cost eficient: manichiurile cu gel la un salon pot costa mult de fiecare dată când mergi acolo. Un kit de unghii cu gel la domiciliu se încadrează în același interval de preț ca și o vizită la salon.

Este foarte ușor: întregul proces durează mai extrem de puțin.

Cum trebuie să iți pregătești unghiile pentru manichiura cu gel?

Cuticulele netede și hidratate sunt esențiale pentru o manichiură frumoasă, iar acele cuticule uscate îți fac manichiura să pară neuniformă și pot împiedica durabilitatea manichiurii.

Iată cum poți avea grijă de cuticule:

Aplică un ulei pentru cuticule special de la Rosalind și lasă-l să acționeze un minut - înmoaie celulele pielii uscate cu viteză rapidă, facilitând îndepărtarea. Nu uita să folosești o cârpă fară scame pentru a șterge orice produs rămas. Acest lucru este vital deoarece orice reziduu va face ca manichiura să se dezlipească mai repede.

Folosește o spatulă pentru cuticule, realizată din oțel, de la Rosalind, pentru a le împinge. Există diferite tipuri de împingătoare pentru cuticule, dar cele mai populare sunt cele din oțel inoxidabil sau cele din lemn.

Folosește o pilă extrem de fină pentru a netezi suprafața unghiilor, astfel încât gelul să adere perfect.

Cum aplici oja ca un profesionist?

Straturile de bază pentru unghiile cu gel la domiciliu sunt esențiale. Acestea creează o legătură adezivă, netezesc crestele inegale și fac o diferență semnificativă în textura lacului. Pentru cele mai bune rezultate atunci când utilizezi un kit de unghii cu gel la domiciliu, utilizează un strat de bază special conceput pentru lacurile de unghii cu gel.

După aplicarea stratului de bază, așază imediat mâinile sub lampa cu gel pentru a întări stratul. Acum ești gata să aplici primul strat de lac de culoare.

Sfaturi pentru aplicații perfecte

Aplică stratul de bază și oja chiar deasupra marginii cuticulelor. Peria ojei nu trebuie să se atingă deloc de piele. Acest lucru este deosebit de important, deoarece dacă este aproape de cuticule, în scurt timp oja se va desprinde.

Folosește întotdeauna straturi subțiri de ojă de gel, deoarece acestea sunt mai groase decât oja tradițională. Este recomandat să continui să aplici culoarea până când ești mulțumită de opacitate Patru straturi sunt de obicei limita recomandată.

Amintește-ți: imediat după aplicarea stratului de lac, trebuie să îți așezi mana în lampa LED. Durata de timp în care unghiile ar trebui să fie sub lumină depinde de tipul de lampă și de gelurile folosite.

Aplicarea stratului de bază la vârful unghiilor va  bloca lacul și va împiedica decojirea manichiurii..

În cele din urmă, sigilează oja cu un strat superior pentru a preveni ciobirea și pentru a adăuga o strălucire uimitoare.

Cum dai jos oja cu gel?

Îndepărtarea gelului este puțin mai complicată decât în cazul ojei obișnuite, dar se poate face totuși acasă, cu puțină răbdare. Ia o pilă de unghii și îndepărtează partea superioară a ojei. Înmoaie tampoanele de bumbac în acetonă sau în soluție specială, pune-le peste ojă și apoi înfășoară unghiile în folie de aluminiu. Așteptați aproximativ 15 minute și gelul ar trebui să se desprindă destul de ușor

related posts

Modifică setările cookies