(P) Ondulatorul cu tijă de doar 7 mm de la Gina’s - obține bucle afro rezistente cu minim de efort!


Gina’s este un brand nou pe piața de profil din România ce promite să suprindă româncele. Aduce în atenția tuturor celor interesate un ondulator creat după un concept unic, mult căutat și dorit de publicul feminim. 

Tag-uri:

Vorbim de ondulatorul cu tijă din titan de doar 7 mm prin intermediul căruia pot fi create bucle afro autentice, rezistente și voluminoase.

Ondulatoarele din ziua de astăzi promit minuni, însă nu toate le și îndeplinesc. Excepție de la această regulă face ondulatorul Gina’s, disponibil pe www.ginas.ro, proiectat întocmai pentru femeile ce țin din tot sufletul să arate impecabil de fiecare dată. Buclele afro sunt în vogă anul acesta și cu siguranță și anul viitor. Motivele în acest sens sunt numeroase și vor fi înșiruite în cele ce urmează.

Specificații cheie ale ondulatorului Gina’s

Pentru că vorbim de un produs înalt calitativ, Gina’s oferă 2 ani garanție pentru fiecare ondulator achiziționat în parte. În plus, pentru că doar atunci când testezi pe tine știi cu adevărat cât de mult te avantajează un produs sau nu, Gina’s oferă și 100 de zile ca drept de retur - un alt mare avantaj.

La capitolul specificații aferente ale ondulatorului marca Gina’s vorbim în primul rând de tija din titan îngustă, de doar 7 mm. Prin intermediul său, femeile își pot crea bucle afro extrem de strânse, rezistente și rebele, întocmai cum trebuie să fie un look afro.

Pentru că vorbim de tijă din titan, încălzirea acesteia se realizează extrem de rapid. Prin intermediul setărilor digitale, posesoarea poate selecta intensitatea dorită a căldurii prin cele 5 trepte de temperatură: de la 160 de grade Celsius la 230 de grade Celsius.

Siguranța utilizatoarei, dar și a celor din jur este cea mai importantă atunci când vine vorba de produse ce funcționează pe bază de curent electric. Asfel, ondulatorul de la Gina’s dispune de oprire automată și vine însoțit de mănușă de protecție termică. În acest fel, orice risc de accidentare este înlăturat.

Cablul ondulatorului poate face o rotație completă, de 360 de grade, și are o lungime de 1,85 m, fiind de asemenea extrem de flexibil.

Să nu mai vorbim că ondulatorul Gina’s dispune și de afișaj digital prin ecran LCD.

Cine poate folosi ondulatorul de la Gina’s?

Ondulatorul de la Gina’s cu tijă din titan de doar 7 mm este perfect spre a fi folosit de către femeile cu părul lung sau mediu. Vorbim în această situație de o mai simplă folosire, de un efect wow imediat, și de rezistență. În cazul părului scurt, buclele afro sunt mai greu de realizat. Ondulatorul Gina’s poate fi utilizat și de publicul masculin, de acei bărbați împătimiți de tot ce înseamnă stil și look afro autentic.

În cadrul site-ului oficial Gina’s, acolo de unde publicul interesat își poate achiziționa un ondulator bucle afro, există o mulțime de poze ce atestă eficiența acestui ondulator. Până la urmă, o dovadă clară a minunilor pe care acest ondulator de păr din tijă din titan de doar 7 mm le poate face sunt și pozele before & after.

Pentru că ondulatorul Gina’s este un produs nou pe piața de profil din România, dispune de preț promoțional. Mai multe detalii în acest sens regăsesc cei interesați pe ginas.ro.

Motivele pentru care look-ul afro este în vogă

Buclele afro rezistă

Buclele afro realizate cu ondulatorul Gina’s pot rezista și până la 3 zile, perioadă în care nu își pierd prea mult din volum sau aspect. Nu au nevoie de o fixare foarte impunătoare pentru a rezista, deci părul nu suferă modificări neplăcute de pe urmă utilizării.

Sunt comode

Având un look afro, o femeie nu mai trebuie să se preocupe de felul în care își aranjează părul în acea zi. Firele rebele nu mai sunt o problemă atunci când vine vorba de un look afro.

Permit adoptarea unei ținute exotice

Și felul în care coafura se prezintă impune anumite restricții la capitolul vestimentație. Această problemă dispare o dată cu crearea unei coafuri afro, având în vedere că emană un aer exotic, deci un aer mai putin comun și automat mai ușor de manevrat.

Mai multe detalii despre odulatorul Gina’s regăsesc cei interesați în cadrul magazinului oficial ginas.ro.

FULLSCREEN
(P) Ondulatorul cu tijă de doar 7 mm de la Gina’s - obține bucle afro rezistente cu minim de efort!
  • /

related posts

Modifică setările cookies