(P) Rochii de vară cu care vei face furori - descoperă colecția Ramona Bădescu


Timpul perfect pentru a etala rochiile fluide, vaporoase, vara te atrage ideea de a purta ceva lejer, dar și feminin în același timp. 

Tag-uri:

Dincolo de ce se poartă, care este moda dictată, contează ce îți stă bine, ce te pune în valoare și calitatea materialelor pentru ca apariția ta să fie una remarcată numaidecât.

Ramona Badescu propune doritoarelor colecția de rochii de vară. Regăsim variante pentru toate preferințele și ocaziile, de la rochii potrivite pentru sejurul la mare și până la cele casual pentru serile lungi de vară și plimbările pe faleză.

Printuri vesele și culori variate

O atenție deosebită este acordată printurilor. În această colecție de rochii de vara regăsim varianta versatilă a rochiilor cu print - nu te preocupa că designul îți va lăți șoldurile spre exemplu. Rochiile mărime universală, din pânză fină, cu volănaş la bust, umeri goi, largi și asimetrici se potrivesc oricărei siluete. Poți opta pentru varianta lungă de asemenea.

Culori vii, plăcute, tonuri de alb, albastru sau roșu printre altele îți vor colora garderoba verii. Printurile sunt și ele dintre cele mai diverse, de la cele geometrice la cele florale, romantice și boeme. Pur și simplu nu treci neobservată, rochiile Ramona Bădescu fiind departe de simplitate sau banalitate.

Rochii de plajă sau cum să nu-ți pierzi farmecul când mergi la mare

O categorie aparte este reprezentată de rochiile de plajă. Acestea au desigur farmecul lor. Pare că nu ai bagajul complet până când nu adaugi și ceva rochii de acest gen.

Iar brandul Ramona Bădescu vine cu câteva propuneri. Rochii vaporoase, lungi sau scurte cu închidere în șnur, într-o paletă cromatică vastă îți sunt puse la dispoziție. Nu subestima o astfel de rochie dacă dorești să fii o apariție wow la mare.

Rochia pentru party, Eliza style

Pentru acele momente în care eleganţa ținutei este impusă de eveniment și locație, poți alege rochia Eliza și nu vei greși deloc. Este versatilă și lejeră, în spiritul verii toride.

Croiul este din nou unul care avantajează orice siluetă: asimetrie pe un umăr, cu volum la bust, talia marcată mai sus și o fustă lungă în tipar de tip A. Este de asemenea croită din pânză fină, mărime universală, o rochie care nu îți triaza opțiunile în funcție de tipul de siluetă - ți se va potrivi perfect, negreșit.

O altă variantă este cea cu volănaş la bust, cu umerii goi. O regăsești în colecția brandului amintit în variante de culori ce te cuceresc instant: gray lilies, all floral de ce nu.

Dacă în orice alt sezon altele sunt piesele de rezistență, vara rochiile sunt un must have, indiferent despre ce stil vorbim. Emană feminitate, sunt articolele vestimentare potrivite oricând și diversitatea de modele pe care le vei încerca te va ajuta să ieși în evidență. Descoperă brandul Ramona Bădescu pentru ca vara ta să fie una memorabilă.

Ramona Bădescu eshop

Colecția de rochii de vară semnate Ramona Bădescu stă sub deviza „Be stylish”, un îndemn de a alege potrivit ținuta. Comenzile pot fi făcute online, în cadrul paginii oficiale, iar magazinul fizic îl regăsim aici: Argeș, Ștefănești, str. Cavalerului.

related posts