(P) Trucuri ca să ai un ten instagramabil de Sărbători


Numai e un secret pentru nimeni că de Sărbători toate femeile vor să arate perfect. 


 

Și pentru că Mileniul III este cu siguranță mileniul tehnologiei și al social media, e important ca în această perioadă să avem cele mai interesante abordări în fotografiile de tip selfie și nu numai.

Și pentru că atunci când vorbim de o fotografie portret, cel puțin, primul impact este look-ul, modul în care am ales un machiaj, o coafură, un aranjament cromatic de nuanțe și vibrații pastelate.

Atunci când vorbim de produse de makeup trebuie să fim atenți la baze de machiaj dar și la fizionomia feței. Să nu confundăm machiajul de zi cu machiajul pentru o ședință foto, chiar dacă această ședință este realizată cu ajutorul unui smartphone performant. Practic, atunci când începi să folosești rujul, rimelul, sau fardurile pentru a-ți evidenția trăsăturile pentru a avea un profil cât mai instagramabil, trebuie să urmărești câțiva pași.

 

Ai grijă să ai tenul curățat și hidratat înainte de a aplica orice machiaj 

Trebuie reținut faptul că acest lucru trebuie făcut indiferent de tipul de machiaj pe care vrei să-l aplici. Trebuie să te asiguri că pielea ta este hidratată. Un ten îngrijit înseamnă o piele netedă, pregătită pentru poze, ideal pentru selfie-uri sau poze de grup.

 În plus, dacă vrei să ai un look ireproșabil în fotografii, caută întotdeauna machiajul mat, deoarece machiajul translucid îți va modifica aura în poza din cauza unei străluciri ciudate.

 

Nu fii timidă când te machezi pentru fotografii

Dacă te machezi pentru o sesiune foto, fie ea făcută și cu telefonul mobil, trebuie să întrăznești mai mult și să ai mai mult curaj să accentuezi anumite trăsături. Nu întâmplător vedetele de la Hollywood au mereu un ten perfect, evidențiat tocmai printr-un machiaj întrăzneț. Explicația e simplă. Camera poate diminua anumite caracteristici pe care le vrei mai accentuate.

 

Alege cu grijă un fond de ten pentru conturarea corectă a feței

Conturarea feței nu mai este un secret pentru nimeni. Conturarea mai proeminentă a pomeților și nasului va adăuga un plus pentru accentuarea acelor caracteristici pierdute în timpul sesiunii foto.

 

Ochii - oglinda sufletului și vibe-ul din fotografie. Nu-i ascunde

Dacă ai conturat corect pomeții și restul feței, asigură-te că ți-ai accentuat ochii, mai mult ca de obicei. Asa cum am spus, este bine să îndrăznești mai mult, fără exagerări totuși. Nu toate formele de față au sens pentru un machiaj în jurul ochilor de tip Cleopatra. Folosește rimel cu încredere, încearcă să aplici mai mult negru și chiar niște gene false. Și dacă tot am vorbit de câteva trucuri din zona de machiaj, e timpul să vorbim și de câteva trucuri contextuale care te vor ajuta să ai cele mai interesante fotografii de sărbători.

 

Trezitul devreme face minuni în fotografie

Dacă te-ai decis să pleci de Sărbători într-un oraș din afara țării sau într-o localitate în care n-ai mai fost demult sau poate ești la prima vizită, e bine ca după ce te-ai machiat pentru sesiunea foto să te trezești dimineața. Și când zic dimineața nu mă refer la ora 9 ci la ora 6 când începe

Soarele să se contureze pe cer. Atunci poți să surprinzi atât o lumină inconfundabilă cât și vibrația unui oraș care încă doarme. Chiar dacă atunci când ești în concediu trezitul devreme este ultimul lucru la care te gândești, dar este un sacrificiu pe care trebuie să îl faci pentru un conținut cât mai autentic pentru contul tău de instagram, pinterest sau facebook.

 

Caută să spui o poveste în fiecare cadru

Când faci o poză, încearcă să surprinzi cadre care pot spune ușor povești. Și mai mult decât atât, încearcă să transmiți oamenilor și povestea din spatele cadrului. Sărbători frumoase alături de cei dragi și multă inspirație pentru fotografii.

related posts

Modifică setările cookies