Păstrează mirosul vacanței și la tine acasă. Încearcă noile geluri de duș Nivea Fresh Blends și nu vei regreta


Vacanțele sunt adesea o modalitate de reîncărcare a bateriilor, locuri în care mergi de plăcere pentru a te bucura de frumusețea naturii, pentru a te relaxa și a petrece cât mai mult timp în preajma celor mai dragi persoane din viața ta.


Dacă întrebi pe cineva cum a fost în vacanță, de cele mai multe ori aceste zile de relaxare sunt descrise prin intermediul fotografiilor, dar nu este numai despre imagini. O vacanță nu se poate rezuma numai la acest lucru. Mirosul dintr-un concediu frumos rămâne întipărit în memorie. Pe poze te mai uiți când și când, dar ceea ce fac simțiurile propriului trup sunt lucruri cu adevărat greu de uitat.

Cum să uiți mirosul fructelor proaspete servite la mic dejun? Cum să uiți de mirosul mării, de senzația de răcoare și de mirosul de aer curat de la munte? În vacanțe, atunci când mintea și trupul se relaxează complet și uită de rutina zilnică, simți fiecare senzație prin toți porii. 

Cei mai mulți oameni se simt bine în vacanță dacă au un obiect de acasă cu ei, ceva care le face plăcere. Ca să aduci și ceva cu miros plăcut de acasă, nu ezita să pui în bagaj noile geluri de duș Nivea Fresh Blends. Acestea combină extracte delicioase de fructe și lapte vegetal, totul pentru ca experiența dușului din concediu să fie ca acasă. Parfumul irezistibil de fructe îți va da starea de bine de care ai nevoie ca să te decontezi complet de rutina zilnică.

Vestea bună este că Nivea Fresh Blends te va ajuta să păstreazi mirosul de vacanță pe tot parcursului anului. Descoperă cele trei variante și află care este preferatul tău. Cum poți face acest lucru?

Nimic mai simplu. Înscrie-te în concurs! Nivea pune la bătaie 60 de premii, fiecare dintre ele constând într-un set de 3 geluri de duș. Intră pe pagine de concurs https://concursfreshblends.protv.ro, completează formularul de înscriere și răspunde la cele trei întrebări.

Hai că e simplu. Care dintre cele arome din gelurile Nivea Fresh Blends te duce cu gândul la un moment memorabil din vacanța ta?

Vezi întregul regulament AICI

Cunoaștem preocuparea ta pentru protejarea plantei, dar cu Nivea Fresh Blends nu trebuie să îți faci griji nici în privința mediului înconjurător. Gelurile de duș conțin ingrediente de origine naturală, ambalajele sunt realizate în proporție de 100% din plastic reciclat, iar formulele sunt 98% biodegradabile.

Specialiștii spun că vacanțele scurte nu ajută la nimic, chiar dacă sunt făcute des. Abia în a opta zi de concediu oamenii se pot conecta cu adevărat la vacanță, deci profită de cât mai multe zile libere pentru încărcarea bateriilor și nu uita să te bucuri de aromele speciale de vacanță cu Nivea Fresh Blends.

related posts

Modifică setările cookies