Paula Abdul recunoaște, la 57 de ani, că a recurs la operații estetice


Paula Abdul a ajuns la momentul adevărului. Cântăreața s-a confesat într-o emisiune televizată de peste Ocean, unde a vorbit inclusiv de intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul anilor.


Cântăreață, dansatoare, coregrafă, actriță și vedetă de televiziune, Paula Abdul n-a fost fotomodel. A suferit de tulburări de alimentație (mâncat compulsiv) încă din adolescență, însă s-a tratat la mijlocul anilor ’90. 

Vedeta dezvăluia că bătălia cu bulimia nervoasă a fost un război în toată regula pe care a trebuit să-l ducă trupul ei.

Acum, la 57 de ani, cântăreața a dezvăluit în emisiunea Wendy Williams Show că a făcut și câteva intervenții estetice, pentru a arăta mai tânără. Vedeta a dezvăluit că a intervenit la nivelul pielii feței, pentru a o face mai netedă.

„E o tehnică laser cu frecvență radio. Poți să amorțești sau, dacă ești un papă-lapte ca mine, îți pot da un Ativan (somnifer n. red.)”, a spus Paula Abdul. 

Citește și: Elena Gheorghe, apariție unică. Cum arată pantalonii neobișnuiți pentru care a primit sute de complimente

Cântăreața a mărturisit că procedura a durat mai puțin de o oră și ceea ce apreciază cel mai mult e că nu a rămas cu cicatrici.

FOTO: Profimediaimages.ro

Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Cu fața pe care și-a dorit-o, Paula Abdul nu mai trebuie să-și facă griji pentru nimic. Încă are corpul unei tinere de 25 de ani și poate atrage bărbații în continuare.

Fosta dansatoare a fost căsătorită de două ori, în mariajele ei au fost scurte. Actorul american Emilio Estevez și afaceristul Brad Beckerman au stat lângă ea câte doi ani. Paula Abdul nu are copii.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

FULLSCREEN
Paula Abdul recunoaște, la 57 de ani, că a recurs la operații estetice
  • /

related posts