Pe locuri, fii gata, start! Cum sa-ti faci un machiaj de zi natural in numai 3 minute


De multe ori eviti sa iti mai aplici produse de machiaj inainte de a iesi din casa din simplul motiv ca iti ia prea mult timp sa iti pui la punct look-ul? Ei bine, iti oferim un tutorial simplu, care te invata cum sa arati de milioane fara sa petreci ore intregi in fata oglinzii.


Daca pana acum ai fost ferm convinsa ca pentru a arata bine trebuie sa te trezesti cu cateva ore bune inainte de iesirea propriu-zisa din casa, iata dovada ca nici nu te puteai insela mai tare.

Kandee Johnson, o cunoscuta video bloggerita din Statele Unite ale Americii si-a propus sa demonteze mitul conform caruia femeile trebuie sa stea mult timp in fata oglinzii pentru a fi frumoase. Astfel, ea a facut un tutorial video prin care ne invata cum sa ne machiem in nici mai mult, nici mai putin de 3 minute… pe ceas!

Ca sa obtii look-ul propus de Kandee ai nevoie de un corector, pudra, creion sau tus negru de ochi, fard de obraz si gloss. Ai mai jos pasii pe care trebuie sa urmezi pentru a obtine un look de zi simplu, natural, dar de efect.

Mult spor la aranjat!

related posts

Modifică setările cookies