Poţi să arăţi cu 10 ani mai tânără, doar schimbând culoarea părului. Dezvăluirile experţilor


Mii de oameni de pretutindeni cheltuiesc averi pe tot felul de tratamente anti-îmbătrânire "miraculoase" în încercarea de a rămâne "tineri" cât mai mult timp posibil. Experţii spun că există şi alte soluţii, la îndemâna tuturor.


Specialistul în colorarea părului de la Barney Martin a explicat cum este posibil ca doar  prin alegerea culorii potrivite pentru păr să întinerim cu 10 ani.  Potrivit acestuia, blondul de bebeluş și maro brazilian vă pot scoate în evidență pielea și vă pot face să străluciţi, în timp ce tehnica de contur sculptează fața.

Pentru mulți, sesiunile de Botox sunt scumpe, iar celălalte produse cosmetice care promit minuni necesită timp, iar rezultatele lasă de cele mai multe ori de dorit. Cum ar fi dacă am putea întoarce ceasul cu un deceniu doar prin culorea părului?

 Blondul de bebeluş

"La fel ca şi culoarea pe care o vezi la bebeluși. Este strălucitor, dar tonul este foarte moale și cu un mic indiciu de căldură intinereşte pielea ", a declarat expertul de in colorarea părului de la Barney Martin pentru FEMAIL.


 

Maro brazilian

Dacă aveţi părul mai închis la culoare, optați pentru maro brazilian, cum  are modelul Victoria's Secret, Izabel Goulart. "Are tonuri echilibrate, calde și reci, care plasează pielea în lumina zilei și lumina artificială și nu arată încărcată, dar oferă o mulțime de strălucire", a explicat Shari. Un păr de culoarea chihlimbarului lasă impresia că ţi-ai injectat strălucire în piele. 

În plus, folosirea blondului miere este un trucc elebru pentru colorarea pielii și este adesea văzut pe scenă la Hollywood pentru a crea un efect tânăr și jucăuș, cu un finisaj fără bronz, a recunoscut Shari.

Chiar şi tunderea părului într-un anumit mod poate îmbunătăţi aspectul pielii. Tehnica Contouring  le permite speciliştilor să sculpteze, practic, faţa şi pomeţii, atrăgând atenţia asupra anumitor caracteristici cum ar fi buzele, ochii şi sprâncenele. 

FULLSCREEN
Poţi să arăţi cu 10 ani mai tânără, doar schimbând culoarea părului. Dezvăluirile experţilor
  • /


related posts