Pregateste-te de plaja! Cum sa ai un corp tonifiat in mai putin de o luna VIDEO


Stim ca si tu iti doresti sa iti transformi corpul acum, pe ultima suta de metri, asa ca am stat de vorba cu Stefan Nicolaescu, instructor personal World Class. Ce exercitii ar trebui sa faci sa-ti tonifiezi corpul, sa scapi de burtica si de cateva kilograme in plus, vezi mai jos.


Inainte de vara, toate femeile isi doresc acelasi lucru: sa-si tonifieze intreg corpul, sa scape de colaceii de pe burta, sa slabeasca 3-4 kilograme si sa elimine, ca prin minune, chiar si cea mai insistenta celulita. 

Ei bine, pentru toate astea, au o singura solutie: iti vine sa crezi sau nu, e vorba de antrenamentele de forta. 

Cum sa scapi rapid de colacei. 3 exercitii fizice cu efect garantat

"Pentru femei, cel mai bun este antrenamentul de forta. Contrar asteptarilor, nu clasele de aerobic aduc cele mai mari beneficii. Acestea le ajuta foarte mult sa-si echili mediul hormonal, se creste rata metabolica, iar daca sunt combinate si cu o dieta corespunzatoare, atunci cu siguranta rezultatele se vor vedea foarte rapid", ne-a spus Stefan Nicolaescu, instructor personal si fitness trainer la World Class Romania.

Un alt avantaj al antrenamentului de forta este ca accelereaza metabolismul: "Un antrenament de forta ridica rata metabolica pana la 48-72 de ore dupa finalizarea antrenamentului", ne-a mai spus el.

Vezi video-ul de mai sus pentru mai multe detalii!

Vara, la mare, picioarele tale trebuie sa arate perfect. Scholl are grija ca picioarele tale sa fie sanatoase si sa arate mereu superb.

related posts

Modifică setările cookies