Proba costumului de baie. Cum să fim în formă înainte de vacanța de vară


Alegerea unui costum de baie poate fi o sarcină istovitoare. Fiecare costum de baie este conceput pentru un anumit tip de siluetă, așa că durează până când găsim cea mai potrivită opțiune. 


Și, indiferent de modul în care suntem construiți, avem cu toții câteva locuri pe care nu am vrea să ne concentrăm. Prin urmare, am adunat câteva sfaturi utile pentru a ne ajuta să arătăm elegant și atractiv pe plajă (și nu este atât de dificil pe cât crezi!) Iată recomandările antrenorului de fitness Tanya Croitoru. 

Este timpul să scăpați de excesul de calorii și să nu le câștigați mai departe, culcat în fața televizorului. Chiar dacă nu v-ați reînnoit încă abonamentul la sală, faceți mișcare acasă. Mulți oameni au început să se pregătească pentru vară încă din iarnă.

 

 

Înscrieți-vă pentru un masaj. Masajul este una dintre cele mai bune modalități de a combate congestia limfatică, care este o cauză obișnuită a obezității. Dacă observați că aveți adesea umflături dimineața, diferite tipuri de masaj vă pot ajuta să scăpați de lichidul în exces în mod natural. În plus, masajele anticelulitice vor fi foarte utile pentru toate femeile. Din păcate, fiziologic, femeile sunt atât de construite încât chiar și femeile subțiri pot avea celulită într-un stadiu sau altul. Prin urmare, urâtul „coajă de portocală” trebuie sa dispară. 

 

Surprindeți corpul cu apă. Bea mai mult. Apă pură simplă . Regimul corect de apă și băuturile de detoxifiere vă vor ajuta să curățați corpul de toxine, toxine și toate substanțele nocive pe care le-ați acumulat în timp ce mâncați dulciuri și alte alimente nocive pentru silueta voastră.

 

Nu mânca prea mult. Tentațiile culinare s-au încheiat în timpul sărbătorilor și al carantinei, dar corpul tău s-a obișnuit deja cu abundența dulciurilor și cu tot felul de nocivități din dietă. El le va cere în fiecare zi, dar trebuie să lupți cu tine însuți. Urmați o dietă sănătoasă, care este echilibrată în proteine, grăsimi și carbohidrați. Încearcă să nu mănânci în exces. Desigur, o bomboană pe zi nu vă va face nimic rău, dar un kg de dulciuri - poate.

 

Nu neglija exercițiile. Dacă încercați să pierdeți câteva kilograme, atunci tot ce aveți nevoie este să scăpați de junk-urile alimentare din dietă și să vă mișcați mai mult. Pentru a pierde mai mult în greutate, antrenamentul este esențial. Întrucât timpul este esențial, nimic nu funcționează ca antrenamentul de mare intensitate al întregului corp (HIIT), tabata și ciclismul.

 

Vrei să arăți și să te simți minunat în costumul de baie? Hai sa trecem la treabă❗ 

related posts

Modifică setările cookies