Program de reinnoire a pielii: cei trei pasi care iti asigura un ten perfectCu o experienta de 16 ani in estetica corporala si cosmetica, Despina Iancu, de la Jovsky Studio, va poate recomanda cele mai potrivite tratamente pentru un ten stralucitor!

1. Peeling

Incepem cu un peeling usor care poate fi realizat si acasa, saptamanal, cu un produs de gomaj potrivit tipului de ten, eliminand stratul de celule moarte. Pentru un ten sensibil este de preferat un peeling enzymatic. Ambele metode imbunatatesc imediat aspectul pielii.

2. Hidratarea si protectia.

Un alt aspect important in ingrijirea tenului este aplicarea mastilor hidratante.

O atentie speciala necesita tenul sensibil, pentru care se folosesc masti si creme speciale cu ingredienti activi antiinflamatori, pe langa cei de hidratare, in acest caz putem folosi doar peeling enzimatic.

Pentru protectie, dimineata este indicat sa folosim o crema hidratanta cu factor de protectie minim 20, care sa preintampine aparitia defectelor de pigmentare.

3. Vizita lunara in salon. In salon se pot aplica anumite tratamente ce nu pot fi facute acasa.

De exemplu:

-   impregnari cu colagen superhidratante care actioneaza impotriva imbatranirii pielii cauzata de radiatii solare- efectul fotoaging.

-  ultrasunet facial care stimuleaza  colagenul. Prin cresterea temperaturii se realizeaza stimularea cresterii de colagen nou si refacerea celui existent. Procedura consta in incalzirea in profunzime.

-  tratamente speciale cu antioxidanti.

Tenul trebuie sa fie luminos si radiant, iar un zambet frumos este singurul care lipseste ca sa iti insenineze chipul.

 

Foto:  Despina Iancu, de la Jovsky Studio, expert estetica corporala si cosmetica.

related posts

Modifică setările cookies