Ramona Paun arde calorii la spinning! VIDEO EXCLUSIV!


Daca pana acum credeai ca spiningul este ca mersul pe bicicleta, ei bine te-ai inselat amarnic! A testat-o pe pielea ei prezentatoarea Sport.ro, Ramona Paun. “Credeam ca joggingul si mersul pe bicicleta imi sunt de ajuns ca sa fac fata la o sedinta de Indoor Cycling, dar se pare ca e nevoie de mai mult exercitiu, a spus Ramona dupa prima ei experienta la spinning.
 


Prezentatoarea Sport.ro  Ramona Paun a facut fata cu brio provocarii venite din partea www.perfecte.ro de a rezista la o sedinta de Indoor Cycling sau spinning, dupa cum este cunoscut acest tip de sport. Dupa 40 de minute de pedalat la Alexandreea Club, Ramona a recunoscut insa ca ii mai trebuie ceva antrenament.

Principalul avantaj este consumul de calorii, unul extrem de mare. Se ard circa 500-800 de calorii in functie de intensitate. Avansatii pot arde chiar si 1000.  In plus, ajuta la dezvoltarea musculaturii coapselor, a abdomenului, feselor. Este eficient si pentru eliminarea celulitei”, a spus Alexandra Anastasiu, instructor international ICE (Indoor Cycling Experience).

Indoor cyclingul este la fel de eficient ca si jogging-ul, dar are avantajul ca nu solicita atat de mult articulatiile (gleznele si genunchi).
Fata de mersul pe bicicleta, spinning-ul solicita foarte multe grupe de muschi. Din cand in cand trebuie sa te ridici in picioare, pe pedale, si sa te sprijini de ghidon cu mainile. Astfel se lucreaza grupe de muschi care nu ar fi solicitate in mod normal.
 

related posts

Modifică setările cookies