Reclamele care au emotionat o lume intreaga. Curajul a 2 femei de a aparea fara pic de machiaj pe fata a impresionat milioane de oameni: VIDEO


Perfecte.ro sustine femeile puternice care nu se lasa influentate de ce cred ceilalti si care au curajul sa fie ele, femei frumoase, puternice si in control. Fii naTUrala!, un Manifest pentru FRUMUSETE.


Cheri Lindsay este antrenoare de volei si sufera de vitiligo, o afectiune care cauzeaza depigmentarea pielii. Intr-un material video emotionant, ea spune ca apeleaza la machiaj pentru a-i determina pe oameni sa o vada asa cum este ea, nu ca pe o persoana bolnava.

VEZI IMAGINILE AICI.

De cealalta parte, Cassandra Bankson povesteste ca a inceput sa sufere de acnee severa inca din clasa a treia. Din cauza acestor probleme cu tenul, copiii au batjocorit-o mereu si i-au cutremurat increderea de sine.

Mai mult decat atat, ea povesteste cu lacrimi in ochi cum pe patul de moarte al bunicului ei, cineva i-a spus ca e mai bine ca acesta sa se duca, fiindca nu ii va mai vedea fata.

CITESTE SI: Ce iti spun cosurile tale? Descopera ce probleme de sanatate ai in functie de zona fetei afectata de acnee

Desi nu i-a fost usor sa depaseasca momentul, Cassandra spune ca acum a invatat sa nu mai foloseasca farduri pentru a se ascunde, ci pentru a se exprima.

Cele doua reclame fac parte dintr-o campanie ampla, in care oamenii sunt incurajati sa faca propriile marturisiri si sa spuna de ce e mai important sa te accepti asa cum esti, fara sa apelezi la tertipuri sau trucuri.

related posts