Romanița Iovan, secretul tinereții: ”O doamnă de 80 de ani arăta de 55 și făcea asta”


La 54 de ani, Romanița Iovan arată senzațional și nu totul se datorează dietei și sportului.


La 54 de ani, superba creatoare de modă și-a păstrat silueta fină, grație unui stil de viață sănătos și a exercițiilor fizice practicate cu regularitate. Aceasta a dezvăluit însă și o rețetă inedită, un fel de elixir al tinereții, pe care îl consumă zilnic.

Citește și: Romanița Iovan, sexy la 53 de ani! Cât de bine arată în costum de baie

”Un truc pe care îl folosesc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml, pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a explicat Romanița la Pro TV.

Romanița Iovan mai spune că a eliminat din dieta ei carnea, alcoolul și dulciurile. 

“Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Fac şi sport, dar acasă. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu braţele şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri”, a adăugat vedeta.

Foto: Facebook
  • Romanița Iovan, secretul tinereții: ”O doamnă de 80 de ani arăta de 55 și făcea asta”
Modifică setările cookies